
Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Σήκωσαν τα μανίκια και ξεκίνησαν τη δουλειά, στο τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ, με πρώτο μέλημα συζητήσεις και συνεργασίες εντός και εκτός Κρήτης.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία του, με επαφές, συζητήσεις και συνεργασίες εντός και εκτός Κρήτης.
Τις επόμενες ημέρες θα σταλούν επιστολές συνεργασίας σε όλες τις ομάδες της Κρήτης, από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.
Παράλληλα, ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις για ανταλλαγή επισκέψεων και τεχνογνωσίας, με ομάδες που δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο το θέμα του σκάουτινγκ, όπως είναι στη Γερμανία.
Ανθρωποι του ΟΦΗ θα βρεθούν το επόμενο διάστημα εκεί, για να ξεκινήσουν τις συζητήσεις και να προωθήσουν τη συνεργασία του ΟΦΗ με Γερμανικές ομάδες.
Αυτό το χαρακτήρα είχε και η συνάντηση που είχε την Τετάρτη (27/9), ο επικεφαλής του τμήματος σκάουντινγκ του ΟΦΗ, Κώστας Γιαπιτζόγλου, με τον εκπρόσωπο Γερμανικών ομάδων Βαγγέλη Γκροζάκη.
Στη συνάντηση, συμμετείχαν ακόμη ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ Πέτρος Μαρινάκης, ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Κώστας Ζερβάκης και ο βοηθός προπονητή της Κ19 Κώστας Παντζαρίδης.
Η φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, είναι απο τη συνάντηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ






























