
Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Εξαλλος ο πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών Γιάννης Κάββαλος, φώναζε στους παράγοντες του Εργοτέλη «διώξε τον Γκώνια!» μετά το σοβαρό επεισόδιο, που είχε με τον προπονητή του Εργοτέλη, στη λήξη του φιλικού αγώνα Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών (4-2) στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου.
Οι άνθρωποι του Ερμή Ζωνιανών, είναι πυρ και μανία με τον Γκώνια για την συμπεριφορά του και μάλιστα έλεγαν στους ανθρώπους του Εργοτέλη, ότι πρέπει να τον διώξουν (!) αν θέλουν να διατηρηθούν οι καλές σχέσεις μεταξύ των δυο συλλόγων!
Ο Κάββαλος, έλεγε πως αυτός ο προπονητής δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του Εργοτέλη.
Ο Ερμής Ζωνιανών και ο Εργοτέλης έχουν εξαιρετικές σχέσεις, όπως αναδείχθηκε και στην περσινή συνύπαρξη τους στην Γ’ Εθνική, αλλά το επεισόδιο αυτό, διατάραξε τον κλίμα, αν και πρόθεση και των δυο είναι να πρυτανεύσει η λογική.
Να σημειωθεί, ότι η ένταση του Τάκη Γκώνια με τον πάγκο του Ερμή Ζωνιανών, έγινε μπροστά στα μάτια του Αιγύπτιου ιδιοκτήτη της ομάδας Μάγκεντ Σάμι.
Mετά το τέλος του αγώνα, ο Τάκης Γκώνιας, φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις απo κάπoιον στον πάγκο του Ερμή για κάτι που ακούστηκε και κουβέντα στην κουβέντα ανέβηκαν οι τόνοι!
Ακολούθησε και επεισόδιο του προπονητή του Εργοτέλη με τον πρόεδρο του Ερμή Γιάννη Κάββαλο, ο οποίος έσπευσε στον πάγκο για να δεί τι συμβαίνει.
Απο κάποιο σημείο και μετά, ο έλεγχος χάθηκε, έπεσαν και "ψιλές" ,αλλά ευτυχώς υπήρξαν κάποιοι ψύχραιμοι, έδωσαν τέλος στον καβγά.
Σίγουρα μια πολύ άσχημη στιγμή και μάλιστα σε ένα φιλικό παιχνίδι!
Πάντως, παρά την ένταση που δημιουργήθηκε και την δύναμη των δηλώσεων ειδικά απο την πλευρά του Γιάννη Κάββαλου για το περιστατικό, ευτυχώς βρέθηκαν οι άνθρωποι, να λύσουν μια παρεξήγηση, η οποία δεν τιμούσε κανένα.
Να σημειωθεί ότι, συγγνώμη, έστω και εκ των υστέρων, στον πρόεδρο του Ερμή Ζωνιανών, ζήτησε και ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη, ο Αιγύπτιος Μάγκεντ Σάμι, αλλά και ο Τάκης Γκώνιας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συγγνώμη απο τον Γκώνια!
Με μια φωτογραφία και μια αγκαλιά, έγινε ο σασμός
Αποκάλυψη ο Ιατρούδης στον Εργοτέλη και σοβαρό επεισόδιο Γκώνια-Κάββαλου!






























