karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Κάλεσμα σε επιχειρηματίες του Ηρακλείου

21 Oct 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

"Η προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ στο βόλει δεν είναι προσπάθεια ενός. Είναι συνολική" δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας στο "Κτήμα Αρχοντικό", με αφορμή την συμμετοχή της ομάδας για 4η συνεχόμενη χρονιά, στην μεγάλη κατηγορία, του Ελληνικού βόλει.

"Με αφορμή αυτό, κάνω κάλεσμα σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου, να πλησιάσει το βόλει, να πλησιάσει τον ΟΦΗ" τονίζει ο Γιάννης Δαδάλης, ο οποίος ευχαρίστησε την οικογένεια του, για την στήριξη.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου. Χωρίς τη στήριξη από την οικογένεια Δανδάλη, δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα. Οσο έχω δύναμη, θα είμαστε εκεί" πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ.

Και συνέχισε λέγοντας ότι "εμείς κρατάμε ψηλά την ασπίδα του ΟΦΗ και έχουμε καθιερωθεί στην Α1 κατηγορία. Πριν 4 χρόνια, ξεκινήσαμε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια και σε δύσκολες συνθήκες λόγω κορωνοϊού. Αν μου λέγανε πριν από 10 χρόνια ότι θα είμαστε στην Volley League θα τον περνούσα για τρελό.Και όμως τα καταφέραμε".

Ο Γιάννης Δανδάλης αναφέρθηκε και στη στήριξη της Περιφέρειας. Οπως είπε "θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κρήτης και τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Πιτσούλη, που είναι πάντα δίπλα μας. Η Περιφέρεια Κρήτης, έχει βοηθήσει στην αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, ώστε να μπορούμε να φιλοξενούμαστε στο σπίτι μας. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε το στόχο που όλοι ονειρευόμαστε".

Ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, ο οποίος οραματίστηκε μαζί με τον Γιάννη Δανδάλη, την άνοδο της ομάδας στην Α1, ανέφερε ότι "είμαι πολύ συγκινημένος. Ξεκινήσαμε με το Γιάννη Δανδάλη πριν από δέκα χρόνια. Ημασταν λίγοι τότε, Ημασταν δυο τρείς. Σήμερα είμαστε πολύ περισσότεροι. Ονειρευόμαστε πολλά πράγματα για τον ΟΦΗ. Πολύ μεγαλύτερα. Με στήριγμα τον Γιάννη Δανδάλη, ελπίζω να καταφέρουμε και άλλα πράγματα. Καλή σεζόν με υγεία και να βάλουμε ένα ακόμη λιθαράκι σε αυτό που ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε".

Ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης, τόνισε ότι "σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη. Ξέρετε το πάθος του για τον αθλητισμό. Η Περιφέρεια Κρήτης, στηρίζει τον αθλητισμό περισσότερο, από κάθε άλλη περιφέρεια στην Ελλάδα. Θέλω να σχολιάσω κάτι για ένα φίλο μου.  Για τον Γιάννη Δανδάλη, που πάντα λέει λίγα και κάνει πολλά. Γιάννη, έχεις τραβήξει το βόλει ψηλά. Το Κρητικό βόλει σου χρωστάει πάρα πολλά. Επίσης ο Δημήτρης Ζλατιλίδης. Το όραμα σου γίνεται πραγματικότητα. Ευχόμαστε σε όλο το τιμ υγεία και να μας κάνετε να ερχόμαστε στο γήπεδο. Συνεχίστε το πρότζεκτ με τα σχολεία. Τις επισικέψεις. Επενδύουμε στον αθλητισμό και τα παιδια. Η Περιφέρεια Κρήτης θα μοιράσει 5 χιλιάδες μπάλες στα σχολεία το επόμενο διάστημα".

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, τόνισε ότι "η ομάδα μας δεν έχει καμία σχέση με πέρσι. Θέλει να βελτιώνεται κάθε μέρα. Φέτος συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο να κάνουμε ένα μπάτζετ, με παίκτες με χαρακτηριστικά, που θα ταιριάζουν μεταξύ τους. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προετοιμασία και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τους μεγάλους. Στόχος μας, είναι μια θέση από την 4η και κάτω. Στην πρεμιέρα παίζουμε με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό και θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλω απο το πρώτο παιχνίδι να δείξουμε πράγματα".

Απο την πλευρά των παικτών, ο Καναδός ακραίος του ΟΦΗ Τζάρεντ Τζάρβις, ανέφερε πως "'έχουμε πολύ καλή ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και στον ΟΦΗ". 

Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Αλέξανδρος Χήρας, ανέφερε με τη σειρά του πως "είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη. Δίπλα σε ανθρώπους που στηρίζουν τον αθλητισμό και το άθλημα μας. Ο ΟΦΗ πρέπει κάθε χρόνο να πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω. Αυτό θέλουμε να κάνουμε φέτος".

Ο λίμπερο του ΟΦΗ Θοδωρής Τσαδήμας, τόνισε ότι "άλλη μια σεζόν ξεκινάει. Ευχαριστώ προσωπικά τη διοίκηση και τον Κώστα Δεληκώστα, που επιστρέφω στην μεγάλη κατηγορία μετά από 3 χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Ο Βραζιλιάνος πασαδόρος Xένρικ Αντάμι τόνισε πως "ευχαριστώ για την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.Εύχομαι να έχουμε μια φανταστική χρονιά".

Ο διαγώνιος του ΟΦΗ Ιγκόμπε Σικούκου απο την Μποτζουάνα της Αφρικής, τόνισε πως "είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω στην Ελλάδα. Θα βοηθήσω τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του".

Ο πασαδόρος του ΟΦΗ Γρηγόρης Μπαρτνακτζιάν, τόνισε πως "είναι η πρώτη μου σεζον στην μεγαλη κατηγορία. Είμαι ενθουσιασμένος και αισιοδόξος για τη σεζόν".

Ο ακραίος του ΟΦΗ Στάθης Αραμπόπουλος, τόνισε ότι "ευχαριστώ για την ευκαιρία να είμαι στον ΟΦΗ. Εύχομαι να εχουμε υγεία.Κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και ευχομαι η ομάδα να κα΄νει ένα βήμα παραπάνω από πέρσι".

Ο διαγώνιος του ΟΦΗ Δημήτρης Τσαλικιάν, ανέφερε ότι "εύχομαι υγεία. Με πολλή δουλειά και με τους παίκτες που έχουμε να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή χρόνια".

Ο αρχηγός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βαϊόπουλος, τόνισε ότι "ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον κόουτε που με επιστεύθηκαν και φέτος. Θέλω να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι αρχηγός. Πιστεύω πολύ στην ομάδα φέτος".

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Βασίλης Καφαντάρης, τόνισε πως "θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Με προσπάθεια θα πάμε ψηλά".

Ο ακραίος του ΟΦΗ Νίκος Γκόνας, είπε ότι "ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα να παίξω στο Λίγκ Καπ. Το ευχαριστήθηκα. Εύχομαι να πετυχουμε τους στόχους μας".

Ο έμπειρος κεντρικός του ΟΦΗ Ρουίζ Αμπράο, τόνισε ότι "είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Εύχομαι η ομάδα να κάνει μια πολύ καλή σεζόν και να πάει πιο ψηλά από πέρσι".

Ο βενιαμίν του ΟΦΗ, ο 18χρονος λίμπερο Αγγελος Δαρίδης,ανέφερε πως "είναι μεγάλη εμπειρία για μένα. Εύχομαι στην ομάδα υγεία και να πετύχει τους στρόχους της".

Δείτε στο παρακάτω VIDEO δηλώσεις απο την επίσημη παρουσίαση της ομάδας βόλει του ΟΦΗ.

Read 159 times Last modified on Tuesday, 25 October 2022 12:12
Rate this item
(0 votes)

Media

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi