Κόμπρα ο ΟΦΗ, δάγκωσε την Καλλιθέα στη Λεωφόρο και μέσα σε δυο λεπτά πέτυχε δυο γκολάρες, με το Νους και τον Σαλτσέντο, για να κάνει το 0-2.
Στο 28' ο Νούς βάζει ένα ακόμη φανταστικό γκολ!
Παίρνει τη μπάλα, έξω αριστερά και με ένα τέλειο διαγώνιο σουτ, με το δεξί πόδι στέλνει τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 0-1.
Ενα ακόμη γκολ, που δείχνει την τρομερή ποιότητα του Αργεντίνου επιθετικού, που έχει 6 γκολ και 5 άσίστ στο πρώτάθλημα με τον ΟΦΗ.
Στο 30' έγινε το 0-2, με τον Σαλτσέντο, να κλέβει την μπάλα έξω απο την περιοχή να προχωράει και με ένα ποιοτικό πλάσέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για τ 0-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς απο τους αρκετούς φιλάθλους του ΟΦΗ, που βρίσκονται στη Λεωφόρο.
Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι με την Καλλιθέα στη Λεωφόρο και οι τυπικά γηπεδφούχοι φάνηκε να έχουν τον πρώτο λόγο στο πρώτο 25λεπτο και να πιέζουν την εστία του ΟΦΗ, χωρίς να έχουν όμως τη μεγάλη φάση και το γκολ.
Το ξέσπασμα του ΟΦΗ, και τα δυο γρήγορα γκολ όμως, άλλαξαν τα δεδομένα του αγώνα.
Γ. Κορτς






























