Πέντε μετάλλια ήταν ο απολογισμός του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Νέων Ανδρών-Γυναικών (Κ23), που έλαβε χώρα στην Πάτρα.
Το πρωτάθλημα ήταν κοινό και στις δυο κατηγορίες, λόγω κορωνοϊου.
Η Ευαγγελία Γερομαρκάκη στη σφαίρα με επίδοση 13.91, κατέκτησε δυο αργυρά μετάλλια με δεύτερες θέσεις στην κατηγορία γυναικών και Νέων γυναικών.
Η Αφροδίτη Μανιού στο ακόντιο, πήρε επίσης δυο μετάλλια (ένα αργυρό και ένα χάλκινο) με βολή στα 54.50 (χάλκινο στην κατηγορία γυναικών και αργυρών στην κατηγορία Νέων γυναικών).
Η σκυταλοδρομία 4Χ400 νέων ανδρών (Σχοιναράκης Ανδρέας-Εργάς Γιώργος-Καλογεράκης Γιώργος-Τζατζαράκης Αλέξιος), κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 3' 24'' 16.
"Μια σπουδαία χρονιά ολοκληρώθηκε για το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, το οποιο σε όλα τα πρωταθλήματα κράτησε πολύ ψηλά τη σημαία του συλλόγου. Συγχαρητήρια σε όλους!" αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του τμήματος στίβου.
Γ.Κορτς






























