karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Μετά τα ορεκτικά και τις σαλάτες, έρχεται το ...γαμοπίλαφο και το οφτό στις μεταγραφές του ΟΦΗ!

23 Jun 2018 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Δεν είναι –πράγματι-μεταγραφές… αεροδρομίου, που μου γράφουν ότι περιμένουν κάποιοι φίλοι του ΟΦΗ, οι οποίοι μου θυμίζουν κάτι «νεόπλουτους», στα μηνύματα που δέχομαι στην εκπομπή μου στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1 κάθε μεσημέρι.

Αλλά σίγουρα δεν τις λες (τις μεταγραφές που κάνει ο ΟΦΗ) και για ...πέταμα!

Πέντε μεταγραφές, έχει κάνει ο Σουπερλιγκάτος ΟΦΗ και φαίνεται ότι το… κυρίως πιάτο, δεν έχει ακόμη σερβιριστεί.

Εχουν έρθει τα ορεκτικά και οι σαλάτες και αναμένεται το… γαμοπίπαλαφο και το οφτό αρνί!

Η μεταγραφή του Πλατέλλα, ανέβασε λίγο την… όρεξη, κάποιων, που ζητούσαν κάτι περισσότερο!

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με τον Αρη, τον οποίο πήρε στις πλάτες του και τον ανέβασε στην Σούπερ Λίγκ!

Ότι ήταν για τον ΟΦΗ ο Μάνος, ήταν για τον Αρη, ο Πλατέλλας!

Όχι σε αριθμό γκολ, καθώς δεν παίζουν στην ίδια θέση, αλλά σε ηγετική συμπεριφορά, μέσα στο γήπεδο.

Οι ομάδες που βρήκαν τρόπο να σταματήσουν τον Πλατέλλα, έκοψαν βαθμούς από τον Αρη φέτος.

Οσοι δεν το κατάφεραν, έχασαν.

Είτε από δικό του γκολ, είτε από δική του ασίστ ή εκτέλεση στατικής φάσης ή απρόβλεπτη δική του ενέργεια την οποία έχει στο αίμα του.

Ο Παπαδόπουλος, τον είχε από το ξεκίνημα των μεταγραφών, σε επίλεκτη θέση, στα σχέδια του και ο ΟΦΗ έκανε την «κίνηση» του, την ώρα που έπρεπε.

Κατέθεσε μια πολύ καλή πρόταση στον Πλατέλλα και ο ίδιος φάνηκε να βάζει από την αρχή σε προτεραιότητα την κάθοδο στην Κρήτη, από την παραμονή στη Θεσσαλονίκη, για λόγους που τους ξέρει ο ίδιος.

Πέντε μεταγραφές λοιπόν ο ΟΦΗ.

Ο έμπειρος γκολκήπερ Σωτηρίου ήταν ο πρώτος.

Ακολούθησε ο Κοροβέσης. Ένα ακόμη Ελληνόπουλο, που πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον ΠΑΟΚ, δεν στέριωσε και πέρσι στον Πλατανιά, ήταν από τους 3-4 καλύτερους παίκτες της ομάδας των Χανίων, οι οποίοι έχουν ήδη κλείσει σε ομάδες!

Μετά ο Κυριακίδης. Γνώριμος του Παπαδόπουλου από την κοινή τους θητεία στον Ηρακλή. Τον ήθελε πολύ ο τεχνικός του ΟΦΗ. Το γιατί θα το δούμε –φαντάζομαι- στο γήπεδο. Ένα «μηχανάκι» στο κέντρο για τις θέσεις 8 και 6, αλλά και στα αριστερά. Πολυθεσίτης!

Εργαλείο και ο 22χρονος Δεληγιαννίδης. Παίζει δεξιά, παίζει αριστερά, παίζει στα άκρα, αλλά και στο κέντρο. Πασπαρτού. Ο μικρός έχει ενέργεια και φιλοδοξία.

Αργά, αλλά σταθερά ράβεται το κουστούμι του ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ και όπως σας είχα γράψει σε προηγούμενο σημείωμα μου, είναι καλό.

Ο Πλατέλλας είναι ο ένας από τους δυο επίλεκτους Ελληνες, που σας είχα γράψει, ότι κυνηγάει μεταγραφικά ο ΟΦΗ.

Υπάρχει ένας ακόμη, ο οποίος αν τελειώσει και αυτός θετικά, τότε όλα πάνε πρίμα!

Και… έρχεται και το γαμοπίλαφο με το οφτό, όπως σας έγραψα και πριν, με ολίγον τι ...Αργεντίνικο τανγκό!

Λίγη υπομονή και …θετική σκέψη!

Read 2132 times Last modified on Tuesday, 03 July 2018 10:08
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

Terranet Services

stoixim2019

logo rossetti 300dpi