Ο ΟΦΗ θα κινηθεί για μια ακόμη μεταγραφή ποιοτικού ποδοσφαιριστή στην επίθεση, όπως τόνισε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης, στο διοικητικό συμβούλιο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε την Τρίτη (25/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Ο κ. Πολεμαρχάκης ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης, για την πορεία της προετοιμασίας του ΟΦΗ, τις μεταγραφές που έχουν γίνει, αλλά και την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα.
«Αναζητούμε μια ακόμη κίνηση, για να ολοκληρώσουμε τις επιλογές μας. Δεν θα βιαστούμε. Υπάρχουν παίκτες που μας ενδιαφέρουν και τους εξετάζουμε. Θέλουμε να κάνουμε μια προσεκτική επιλογή, που θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα μας και θα της δώσει το κάτι παραπάνω» ανέφερε ο κ. Πολεμαρχάκης.
Βλαστός: «Γεμάτη ομάδα»
Στο Δ.Σ. της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, έδωσε το «παρών» και ο Γιώργος Βλαστός, ο οποίος ανέφερε για την ομάδα που χτίζει ο ΟΦΗ και προετοιμάζεται για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ότι «έχουμε μια γεμάτη ομάδα και είμαστε ευχαριστημένοι από την δουλειά που γίνεται μέχρι σήμερα. Η ομάδα μας είναι σε καλό δρόμο. Όπως είπε και ο κ. Πολεμαρχάκης, κινούμαστε για μια ακόμη προσθήκη, με ένα ποιοτικό παίκτη και νομίζω ότι θα είμαστε πολύ καλά» ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Ο κ. Βλαστός αναφέρθηκε με θετικά σχόλια και για τους δυο νέους παίκτες του ΟΦΗ, τον Πατινιώτη και τον Ευσταθίου για τους οποίους ανέφερε ότι έχουν τα χαρακτηριστικά να βοηθήσουν σημαντικά τον ΟΦΗ.






























