Το έχουμε ξαναγράψει.
Ωραία γκολ, δεν μπαίνουν μόνο στα γήπεδα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Γκολάρες μπαίνουν και στο τοπικό.
Ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗρακλείου, μεταξύ του ΠΟΑ και του ΠΑΝΟΜ, κρίθηκε, απο ένα υπέροχο γκολ, το οποίο μάλιστα μπήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα και χάρισε στην ομάδα των Μαλίων, την κούπα, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πολύ κόσμο που έγινε στο Τυμπάκι.
Με ένα καταπληκτικό γκολ του Μυλωνά στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο ΠΑΝΟΜ, λοιπόν, κέρδισε τον ΠΟΑ με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και σήκωσε το τρόπαιο στο Τυμπάκι.
Ο γρήγορος επιθετικός της ομάδας των Μαλίων, έφυγε ταχύτατα απο δεξιά στην κόντρα επίθεση, έβαλε τη μπάλα μπροστά του, έσκασε ...ποδιά στον αντίπαλο αμυντικό και με ένα έξοχο πλασέ στη γωνία, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γκολκήπερ του ΠΟΑ!
Πραγματικά, πολύ ωραίο τελείωμα και ένα σπουδαίο γκολ, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, απο τον παίκτη του ΠΑΝΟΜ, σε μια άριστα εφαρμοσμένη αντεπίθεση!
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τους παίκτες του ΠΑΝΟΜ, να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν τη νίκη-τίτλος, απέναντι σε μια ομάδα που είναι μια κατηγορία πάνω (ομάδα Α1 ΕΠΣΗ ο ΠΑΝΟΜ, ομάδα Γ' Εθνικής ο ΠΟΑ).
Δείτε στο παρακάτω VIDEO της KΡΗΤΗ-TV τα καλύτερα στιγμιότυπα του τελικού και τη γκολάρα του Μυλωνά, που χάρισε την κούπα στον ΠΑΝΟΜ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ






























