Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε ο Τζίλι Βουό, ο οποίος δείχνει σε καλή κατάσταση. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει στα πλάνα του τον 31χρονο Ιβοριανό επιθετικό, για το παιχνίδι της Πέμπτης (1/2, 3μμ) με την ΑΕ Καραισκάκης στο Γεντί Κουλέ, ενώ η διοίκηση του ΟΦΗ κάνει αγώνα δρόμου για την έκδοση του δελτίου του παίκτη.
Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:
Την πρώτη προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε την Τρίτη (30/1) ο Τζίλι Βουό, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο Ιβοριανός επιθετικός έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα είναι στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι της Πέμπτης (1/2, 3μμ) με την ΑΕ Καραισκάκης στο Γεντί Κουλέ.
Ηδη οι άνθρωποι του ΟΦΗ, είναι σε επαφή με την ΕΠΟ για την έκδοση του δελτίου του παίκτη, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι.
Εξελίξεις για το θέμα με το δελτίο του Βουό, αναμένεονται εντός της ημέρας.
Στον ΟΦΗ εκτιμούν ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα και ο Βουό θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Για το παιχνίδι με την ΑΕ Καραισκάκης, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κοιλιάρας, Λεάλ, Περογαμβράκης, Οικονόμου και ο τιμωρημένος Νάστος.
Με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (31/1) , στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει και την αποστολή για το παιχνίδι.






























