Χωρίς τον τραυματία Μάρτος στην αποστολή, αλλά με τους Στρέζο και Παπαστεριανό στην 20αδα, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με την Παναχαική στο Γεντί Κουλέ ( Σάββατο 9/12, 3μμ). Μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο (2-4), ο ΟΦΗ θέλει μια ακόμη νίκη για να "στεριώσει" στις θέσεις της ανόδου!
Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:
Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (8/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι του Σαββάτου (9/12, 3μμ) με την Παναχαική στο Γεντί Κουλέ.
Οι τραυματίες Μάρτος, Μονιάκης, Οικονόμου, Περογαμβράκης, δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε για την αποστολή 20 παίκτες.
Αυτοί είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης,Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς,Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μάρτος, Οικονόμου, Μονιάκης, Περογαμβράκης και οι Φαζός, Παναγιώτου, Πλευράκης, Κοντογιάννης.






























