Οσοι επιθυμούν να βρεθούν στη μεγάλη βραδιά, για τον Ευγένιο Γκέραρντ, που θα γίνει τη Δευτέρα (20/11) στο Γεντί Κουλέ, θα πρέπει έγκαιρα να προμηθευτούν το εισιτήριο τους. Το κόστος είναι 1 ευρώ και ολα τα έσοδα θα διατεθούν στην Εθελοντική Ομάδα “GIVE” και στο Αθλητικό Σωματείο “ΤΑΛΩΣ”. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων, ενώ διευκρινίζουν ότι δεν θα ισχύσουν στο παιχνίδι αυτό, τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ. Oι διοργανωτές προτρέπουν τον φίλαθλο κόσμο να πάρει έγκαιρα το εισιτήριο του, απο τα σημεία πώλησης, για να αποφύγουν την ταλαιπωρία τη μέρα του αγώνα.
Η ανακοίνωση τως διοργανωτών αναφέρει:
Η μεγάλη βραδιά Τιμής στον Ευγένιο Γκέραρντ πλησιάζει . Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 18:00 , όλοι στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης να πούμε με μια φωνή , Ευγένιε σε Ευχαριστούμε!
Απαραίτητη διευκρίνιση:
Την συγκεκριμένη γιορτή για τον ποδοσφαιρικό μας πατέρα την διοργανώνουμε αποκλείστηκα εμεις,τα «παιδια» του! Οπότε τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ, που ευγενικά μας έχει παραχωρήσει το γήπεδο για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού , δεν ισχύουν για την συγκεκριμένη μέρα.
Υπενθυμίζουμε πως η συμβολική τιμή των εισιτηρίων είναι 1€ και ολα τα έσοδα θα διατεθούν στην Εθελοντική Ομάδα “GIVE” και στο Αθλητικό Σωματείο “ΤΑΛΩΣ” .
Ευχαριστούμε για τη στήριξη και τη συμμετοχή σας ,
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ
Για όλα τα νέα της μεγάλης γιορτής του Ευγένιου Γκέραρντ ακολουθήστε την σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/gerard.ofi.1985.2000/
Τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:
S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΜΑΧ (Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ-ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ-ΘΕΡΙΣΣΟ)
COSMOS SPORT
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ Θ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
PASTARELLA ΣΤΟ TALOS PLAZA
IN SPOT CAFE ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΡΑΜΒΕΛΟΥ
THE CUP COFFEE AND MORE ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ 11






























