Ανείπωτος είναι ο πόνος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Μανόλη Ασαριωτάκη, ένα υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αγωνίστηκε στην κρητική ομάδα στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και αργότερα έπαιξε σε αρκετές ομάδες του Ηρακλείου.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχασε τον υιό του σε τροχαίο που έγινε κοντά στις Ποταμιές.
Παλιοί του συμπαίκτες και φίλοι, σπεύδουν να του συμπαρασταθούν σε αυτή την συμφορά που τον βρήκε και να του δώσουν κουράγιο και δύναμη, τόσο σε εκείνον, όσο και στην οικογένεια του.
Ο άτυχος νέος (32 ετών) είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο στην περιοχή των Ποταμιών του Δήμου Χερσονήσου και άφησε μετά από 18 μέρες νοσηλείας στην Εντατική, την τελευταία του πνοή στην Εντατική, όπου νοσηλευόταν από τις 20 Οκτωβρίου.
Να σημειωθεί ότι ο εκλιπών φορούσε κράνος ωστόσο κατά την πτώση του, αυτό έφυγε και υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις έχουν εκδώσει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, αλλά και οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.
Αντιπροσωπεία από την οικογένεια του ΟΦΗ, θα παραστεί στην κηδεία , που θα γίνει την Τρίτη (7/11) στις 4μμ στο χωριό Αβδού.
Θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στους οικείους του και από εμάς…
Γ.Κορτς






























