Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το "παλατάκι" του Ηρακλείου στα Δυο Αοράκια, θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο μπασκετικό γεγονός. Πρόκειται για το 2ο International Basketball Tournament Crete/Heraklion, το οποίο θα διεξαχθεί 22-24/9 με τη συμμετοχή, ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, όπως είναι ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Ουνιξ Καζάν και ο Ερυθρός Αστέρας.
Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός στο 2ο International Basketball Tournament Crete/Heraklion, το οποίο θα διεξαχθεί 22-24/9 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.
Οι διοργανωτές ALFA PLUSA.E, Promotion&Event Services, και το FERIASTRAVEL ανακοίνωσαν σήμερα το πρόγραμμα του τουρνουά, ενώ να επισημάνουμε ότι για τη διεξαγωγή του σημαντική είναι η συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.
Τα παιχνίδια θα ξεκινούν στις 18:30 και στις 20:30, ενώ μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε καταρτίστηκε ως εξής το πρόγραμμα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
18.00 – 20.00 Ούνιξ Καζάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ
20.30 – 22.30 Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
18.00 – 20.00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
20.30 – 22.30 ΤΕΛΙΚΟΣ
Οι ενδιαφερόμενοι για το τουρνουά μπορούν να απευθύνονται και στο portal του τουρνουά για περισσότερες πληροφορίες , (προμήθεια και θέση εισιτηρίων, πρόγραμμα, λεπτομέρειες τουρνουά κ.λ.π.) που είναι www.crete-ibt.com
Τα εισιτηρία
Στην κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια για το 2o Το International Basketball Tournament Crete/Heraklion, που ως γνωστόν γίνεται από 22-24 Σεμπεμβρίου στη σάλα του κλειστού στα ‘’Δύο Αοράκια’’ Ηρακλείου με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Μακάμπι Τελ Αβίβ, του Ερυθρού Αστέρα και της Ούνιξ Καζάν.
Αφουγκράζοντας την κοινή γνώμη και τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διάγουμε οι διοργανωτές, αποφάσισαν την σοβαρή μείωση στις τιμές των εισιτηρίων, μείωση που φθάνει ακόμα και στο 50% ανάλογα με την θέση.
Αναλυτικά οι νέες τιμές έχουν ως εξής:
Α)Βόρεια & Νότια κερκίδα (Πίσω από μπασκέτες) Πάνω και κάτω διάζωμα
Τιμή εισιτηρίου 10€/ημέρα(2 αγώνες) (ΑΠΟ 15€ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ -33%)
Β)Ανατολική & Δυτική κερκίδα (Πάνω διαζώματα)
Τιμή εισιτηρίου 10€/ημέρα(2 αγώνες) (ΑΠΟ 20€ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ -50%)
Α) Ανατολική & Δυτική κερκίδα (Κάτω διαζώματα)
Τιμή εισιτηρίου 20€/ημέρα(2 αγώνες) (ΑΠΟ 25€ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ)
Court seats……………………50€
Baseline seats……………….40€
Τα εισιτήρια κάθε ημέρας περιλαμβάνουν και τους δύο αγώνες.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Από σήμερα και προς το παρών μέχρι να ετοιμαστούν και νέα εκδοτήρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του τουρνουά από τους κάτωθι τόπους διάθεσης:
•Crete IBT Web (μόνο print@home) www.crete-ibt.com
•Tickethour Call Centre (μόνο print@home)
•Tickethour Web (μόνο print@home) buy.tickethour.com
•Kαταστήματα Γερμανός και ΟΤΕ (A4 εισιτήριο)
Προσοχή: να υπενθυμίσουμε ότι οι αγορές γίνονται μόνο με την παρουσίαση του ΑΜΚΑ για κάθε φίλαθλο στο καλάθι αγοράς (συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών) το οποίο πρέπει να είναι διαφορετικό για κάθε πελάτη αλλιώς το σύστημα δε αφήνει το χρήστη να προχωρήσει.
Όταν ο φίλαθλος προχωρήσει σε αγορά δε θα μπορεί να αγοράσει εκ νέου με το ίδιο ΑΜΚΑ για την ίδια ημέρα. Οπότε πρακτικά κάποιος αγοράζει για την εκάστοτε ημέρα του Τουρνουά μία φορά.
Η συγκεκριμένη απόφαση εδράζεται στα πλαίσια του νέου αθλητικού νόμου και δε μπορεί να παρακαμφθεί.
Αλλαγές και ακυρώσεις δεν επιτρέπονται.
Έως τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμα και τα εκδοτήρια, οπότε και θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Να υπενθυμίσουμε ότι το International Basketball Tournament Crete/Heraklion, διοργανώνεται από ALFA PLUS A.E, Promotion & Event Services, και το FERIAS TRAVEL έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίοι πάντα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.
Το πρόγραμμα του τουρνουά μετά από την κλήρωση που πραγματοποίησαν οι διοργανωτές, έχει ως εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
18.00 – 20.00 Ούνιξ Καζάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ
20.30 – 22.30 Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
18.00 – 20.00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
20.30 – 22.30 ΤΕΛΙΚΟΣ
Oι προετοιμασίες
Οι ενδιαφερόμενοι για το τουρνουά μπορούν να απευθύνονται και στο portal του τουρνουά για περισσότερες πληροφορίες , (προμήθεια και θέση εισιτηρίων, πρόγραμμα, λεπτομέρειες τουρνουά κ.λ.π.) που είναι www.crete-ibt.com.
Ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για την φιλοξενία του 2ου International Basketball Tournament Crete/Ηeraklion, που όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα φιλοξενηθεί στην πανέμορφη και φιλόξενη σάλα του κλειστού Γυμναστηρίου στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης, από 22-24 Σεπεμβρίου.
Το τουρνουά διοργανώνεται από την ALFA PLUS A.E, Promotion & EventServices, και το FERIAS TRAVEL έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίοι πάντα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.
Η παρουσία κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, προεξάρχοντος του Ολυμπιακού, περυσινού φιναλίστ της Ευρωλίγκας (και κατόχου τριών Πρωταθλημάτων Ευρώπης και ενός Διηπειρωτικού Κυπέλλου), αλλά και ομάδων με την ιστορία και την δυναμικότητα, της Μακάμπι Τελ Αβίβ (σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια Ισραήλ με 50 τίτλους και κατόχου έξι πρωταθλημάτων Ευρώπης και ενός Διηπειρωτικού Κυπέλλου), της Ούνιξ Καζάν (που από φέτος έχει νέο προπονητή τον Δημήτρη Πρίφτη , ενώ εκεί αγωνίζεται από 2012 ο Κώστας Καιμακόγλου) και η οποία έχει κατακτήσει το Γιουροκάπ το 2014 και πέρυσι έπαιξε στην Ευρωλίγκα, αλλά και του Ερυθρού Αστέρα (φέτος κατέκτησε τα πρωταθλήματα Σερβίας και της Αδριατικής Λίγκας) και θα παίξει εκ νέου στην Ευρωλίγκα, εγγυώνται θέαμα υψηλού επιπέδου, για τους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν το τουρνουά.
Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες, όσον αφορά την κλήρωση των αγώνων και την διάθεση των εισιτηρίων, θα γίνουν γνωστά τις προσεχείς ημέρες.
Σκοπός πάντως για άλλη μια φορά των διοργανωτών, που σκοπεύουν να καθιερώσουν διεθνώς, ως θεσμό αυτό το τουρνουά, είναι η Κρήτη, το Ηράκλειο και το 2ο International Basketball Tournament Crete/Heraklion να γίνουν ξανά το επίκεντρο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ, φιλοξενώντας μια ακόμα σημαντική διοργάνωση και να καθιερωθεί πλέον, ένας Αθλητικός – Τουριστικός - Πολιτιστικός προορισμός για την Κρήτη και την Ελλάδα.






























