Η αβεβαιότητα που επικρατεί στον Εργοτέλη για το αύριο, άνοιξε την πόρτα των αποχωρήσεων για πολλούς παίκτες της ομάδας, οι οποίοι δεν μπορούν να περιμένουν τις διοικητικές εξελίξεις στο σύλλογο, ούτε την ...παράταση μέχρι τις 14 Ιουλίου που ζήτησε ο πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος, για την εξεύρεση διοικητικής λύσης.
Ο Σέρτζιο Λεάλ, ο Νίκος Κατσικοκέρης και ο Μηνάς Τζανής ενημέρωσαν ήδη τη διοίκηση της ομάδας, ότι δεν συνεχίζουν, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες τις επόμενες ημέρες.
Και αυτό γιατί οι παίκτες δεν μπορούν να πάρουν εγγυήσεις απο τη διοίκηση για την προσπάθεια που θα γίνει τη νέα χρονιά και θα πρέπει να αναζητήσουν απο τώρα το νέο σταθμό της καριέρας τους, για να μη μείνουν ξεκρέμαστοι!
Ανακοινώθηκε το διαζύγιο με Κατσικοκέρη και Τζανή
Μάλιστα για τους Κατσικοκέρη και Τζανή, ανακοινώθηκε ήδη το διαζύγιο απο τη διοίκηση του Εργοτέλη. Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση "ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας Νίκο Κατσικοκέρη και Μηνά Τζανή. Τους ευχαριστούμε για την πολύ σημαντική συμμετοχή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο".
Στο περίμενε ο Σούλης Παπαδόπουλος
Πάντως σε αντίθεση με τους παίκτες ο προπονητής του Εργοτέλη Σούλης Παπαδόπουλος, δείχνει διατεθειμένος να περιμένει ακόμη μερικές μέρες, τις εξελίξεις στο σύλλογο. Οπως τονίζει σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα flnews.gr «από σεβασμό και στον κόσμο και στην διοίκηση και στον πρόεδρο έπρεπε να κρατήσω αυτή τη στάση για να είναι και οι ποδοσφαιριστές ενωμένοι. Όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία τους. Περιμένουμε τις εξελίξεις και όλοι ευελπιστούμε, όχι για το καλό το δικό μας, γιατί εμείς κάπου θα συνεχίσουμε την καριέρα μας, αλλά για το καλό του Ερτοτέλη. Δεν το παίζω ότι είμαι Εργοτέλης, αλλά θεωρώ ότι αυτό είναι το σωστό. Μια εβδομάδα ακόμα υπομονή δεν θεωρώ ότι είναι κάτι παράλογο. Από εκεί και πέρα ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του. Το να γράφει ο κάθε ένας ότι θα πάω από εδώ και από εκεί, εγώ ξέρω ποιοι με έχουν πλησιάσει, αλλά απάντησα πως είναι σωστό να περιμένω τον Εργοτέλη. Έτσι όπως είναι και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν βλέπω να κινείται και τίποτα στις άλλες ομάδες. Επαναλαμβάνω ότι δεν το παίζω Ερργοτέλης, αλλά κάναμε όλοι μεγάλη προσπάθεια τους μήνες αυτούς. Θεωρώ ότι στο τέλος θα βρεθεί λύση ανεξάρτητα ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ






























