Ο Νίκος Παπαδόπουλος βρίσκεται στο Ηράκλειο και θα συνεχίσει την μεταγραφική αναζήτηση και την οργάνωση της προετοιμασίας του ΟΦΗ, που ξεκινάει στις 17 Ιουλίου. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έπιασε αμέσως δουλειά και μάλιστα είχε και συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ηλία Κώτσιο.
Η επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει:
Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος και μάλιστα την Τρίτη (4/7) το πρωί είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ηλία Κώτσιο, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για την οργάνωση της προετοιμασίας της ομάδας που ξεκινάει στις 17 Ιουλίου, αλλά και μεταγραφικά ζητήματα.
Ο προπονητής του ΟΦΗ, ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση στο Ηράκλειο, καθώς η αγωνιστική περίοδος ξεκινάει επίσημα σε μερικές ημέρες.
Ολο το προηγούμενο διάστημα πάντως, απο την Θεσσαλονίκη όπου βρισκόταν, ο προπονητής του ΟΦΗ, δεν σταμάτησε να ασχολείται με θέματα του ΟΦΗ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ






























