Πρόταση επέκτασης της συνεργασίας θα καταθέσει αντιπροσωπεία των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο Νίκο Παπαδόπουλο. Αυτό αναδείχθηκε απο τη συνάντηση των μετόχων που έγινε τη Δευτέρα (22/5) το απόγευμα στο Galaxy και κράτησε πάνω απο τρείς ώρες.
Οι μέτοχοι της ΠΑΕ θεωρούν ότι " υπάρχουν καλές προυποθέσεις συνεργασίας, για την επόμενη χρονιά, με βάση το πλάνο που έχει καταθέσει ο προπονητής του ΟΦΗ", ενώ επανέλλαβαν την ομόφωνη επιθυμία συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο, τον οποίο θεωρούν " ιδανικό, για να οδηγήσει τον ΟΦΗ και την επόμενη σεζόν".
Η συνάντηση με το Νίκο Παπαδόπουλο, θα γίνει πιθανότατα την Τρίτη (23/5). Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι τις επομενες μέρες θα προκηρυχθεί νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ "στην οποία θα μπορέσουν να συμμετάσχουν παλιοί και νέοι μέτοχοι, που θέλουν να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ".
Η επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει:
Συνάντηση με το Νίκο Παπαδόπουλο, στον οποίο και θα προταθεί η συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας θα έχει πιθανότατα την Τρίτη (23/5) αντιπροσωπεία των μετόχων του ΟΦΗ, όπως αποφασίστηκε στην συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα (22/5) το βράδυ στο ξενοδοχείο Galaxy.
Oι μέτοχοι της ΠΑΕ, θεωρούν ότι υπάρχουν καλές προυποθέσεις συνεργασίας, για την επόμενη χρονιά, με βάση το πλάνο που έχει καταθέσει ο προπονητής του ΟΦΗ.
Ομόφωνη απόφαση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, όπως έχει τονιστεί και ξανά σε προηγούμενη συνάντηση, είναι η συνέχιση της συνεργασίας με το Νίκο Παπαδόπουλο, τον οποίο θεωρούν ιδανικό, για να οδηγήσει τον ΟΦΗ και την επόμενη σεζόν.
Στην συνάντηση που κράτησε πάνω από 3 ώρες στο Galaxy οι μέτοχοι του ΟΦΗ, αποφάσισαν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, ώστε ο ΟΦΗ να συνεχίσει δυνατός και τη νέα περίοδο.
Πολύ σύντομα θα προκηρυχθεί και νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, το ύψος της οποίας θα ανακοινωθεί άμεσα, στην οποία θα μπορέσουν να συμμετάσχουν παλιοί και νέοι μέτοχοι, που θέλουν να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ.






























