karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

«Η έδρα το μεγάλο όπλο του ΟΦΗ!»

02 Dec 2016 Written by

«Η νίκη επί του ΠΑΟ, είναι μια νίκη ψυχολογίας και θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια» ανέφερε ο Αντώνης Μπουρσέλης σε συνέντευξη του στον Athletic Radio 104.2. O μέσος του ΟΦΗ τόνισε ότι «η έδρα θα είναι το όπλο του ΟΦΗ στη φετινή χρονιά για να πετύχει τους στόχους του στην Football league».

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του Αντώνη Μπουρσέλη στον Athleticradio 104.2:

Για τα συναισθήματα για τη νίκη επί του ΠΑΟ: «Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι  και δώσαμε χαρά στον κόσμο μετά από όλα όσα έχει περάσει. Κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό και δεν έχουμε τίποτα άλλο από το να χαρούμε τη νίκη».

Για την ανατροπή του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο: «Μπήκαμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, είχαμε πει ότι θα τα δώσουμε όλα γιατί γνωρίζουμε την δυναμική του ΟΦΗ και πως είναι να αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είπαμε στο ημίχρονο ότι δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα και ξέραμε ότι με ένα γκολ θα έπεφτε η ψυχολογια τους. Δεν μπορούσε να παιχτεί εύκολα ποδόσφαιρο και έπρεπε αναγκαστικά να πηγαίνουμε σε ψηλές μπαλιές. Είχαμε πάθος και πηγαίναμε πρώτοι σε μονομαχίες».

Για την δική του εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο: «Ο Γουακάσο είναι καλός ποδοσφαιριστής, το γήπεδο είχε μαζέψει πολύ νερό από την δεξιά πλευρά. Θα μπορούσα να τελειώσω τις φάσεις αλλά το θέμα είναι ότι πήραμε τη νίκη και δεν μετράει τίποτα άλλο».

Για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί: «Σίγουρα είναι μια νίκη ψυχολογίας μετά από δύο ισοπαλίες όπου χάσαμε τις νίκες μέσα από τα χέρια μας. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να προσπαθούμε για την άνοδο. Στόχος μας είναι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Θα είναι δύσκολη η συνέχεια γιατί με τις αναβολές θα έχουμε συνεχή παιχνίδια. Είναι μια χρονιά – μαραθώνιος και εμείς θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι».

Για τις προοπτικές που έχει ο ΟΦΗ στο κύπελλο: «Εδώ που φτάσαμε πάμε και για νίκη επί του Ηρακλή και θέλουμε να πάμε καλά και στο Κύπελλο».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Υπάρχουν δυνατές ομάδες, όπως ο Αρης, και ομάδες με καλές έδρες. Θα είναι δυνατό πρωτάθλημα. Δυνατός παρουσιάζεται ο Απόλλωνας και τα Τρίκαλα αλλά και άλλες ομάδες. Είναι νωρίς ακόμα να κάνουμε εκτιμήσεις. Πλεονέκτημα του ΟΦΗ έιναι η φανέλα του, η ιστορία του και ο κόσμος. Η έδρα είναι το όπλο μας. Μας ταρακούνησαν οι δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα αλλά πιο πολύ η γκέλα από τον Εργοτέλη στο φιλικό μας ταρακούνησε πολύ. Κάναμε κουβέντες με τον προπονητή μας και βρήκαμε τον δρόμο μας. Η σφαλιάρα αυτή μας έκανε καλό».

Για τον ίδιο: «Δεν θέλω να μιλάω για μένα. Θέλω να κερδίζει η ομάδα που είναι πάνω από όλα».

Read 2134 times Last modified on Sunday, 04 December 2016 13:53
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

Terranet Services

stoixim2019

logo rossetti 300dpi