karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Νιόπλιας: «Eίχαμε ένταση, καλά τρεξίματα, αλλά σπαταλάμε ευκαιρίες»

25 Nov 2016 Written by

Στα θετικά και τα αρνητικά που έδειξε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Ελευσίνα (2-0), αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ, ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε ότι ο ΟΦΗ σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ, αλλά απο την άλλη δήλωσε ικανοποιημένος απο την ένταση στο παιχνίδι και τα τρεξίματα που είχε η ομάδα.

Οπως ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ «για ένα μεγάλο διάστημα είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Βάλαμε δυο γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα. Το πρόβλημα μας είναι ότι δείχνουμε μια επιπολαιότητα. Αντί να μας γίνει μάθημα απο προηγούμενα παιχνίδια, συνεχίζουμε να σπαταλάμε ευκαιρίες. Ετσι, εκεί που πρέπει ένα παιχνίδι να είναι 3-0 ή 4-0, κάνει μια φάση ο αντίπαλος και μπορεί να αγχωθείς χωρίς λόγο. Το καλό είναι ότι έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας και καλά τρεξίματα σαν ομάδα».

Ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε ακόμη πως «όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα. Η σφαλιάρα στο φιλικό απο τον Εργοτέλη μας έκανε καλό. Τέτοιες ήττες ή σε διαλύουν ή σε φέρνουν πιο κοντά στο στόχο. Η διαχείρηση που κάναμε ήταν σωστή και αυτό φάνηκε απο το πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Δεν λέει τίποτε, πέρα απο τους τρείς βαθμούς. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αν έχουμε αυτήν την ηρεμία που υπάρχει στο γκρούπ θα έρθουν καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα».

Για την συνέχεια ο προπονητής του ΟΦΗ, τόνισε πως «έρχονται δύσκολες εβδομάδες για όλες τις ομάδες, με συνεχόμενα παιχνίδια. Θα είναι ένας δύσκολος μαραθώνιος για όλους. Οποια ομάδα έχει πάγκο και εναλλακτικές λύσεις θα γευτεί την άνοδο. Ολα τα παιχνίδια είναι κλειστά και δύσκολα. Εμείς χάσαμε 4 πόντους στις λεπτομέρειες»

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του Παύλου Μητρόπουλου. Οπως είπε «κάνουμε ένα σωστό προγραμματισμό για τον Ιανουάριο. Ξέρουμε πια τους παίκτες μας και τις ανάγκες μας. Το πρόβλημα είναι το ποιός αντέχει στον πρωταθλητισμό. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις που θα μας βοηθήσουν. Ο Μητρόπουλος είναι καλή μεταγραφή και Ελληνας, γιατί γνωρίζετε τους περιορισμούς που έχουμε με τους ξένους στην Β' Εθνική».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης (30/11, 6μμ) με τον Παναθηναικό για το Κύπελλο Ελλάδος, ο προπονητής του ανέφερε πως «το παιχνίδι με τον ΠΑΟ είναι διαφορετικό. Εχουμε τους παίκτες και μπορούμε να το διαχειριστούμε».

Ο Νίκος Νιόπλιας ανέφερε ακόμη ότι ο Βουό θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό, αν όχι σε όλο το παιχνίδι, τότε σε ένα διάστημα του αγώνα. Ενώ τόνισε ακόμη ότι το παιχνίδι του ΟΦΗ στα Τρίκαλα, πηγαίνει απο Δευτέρα (5/12) που είχε οριστεί για Τετάρτη (7/12).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δείτε τη νίκη του επί της Ελευσίνας στο Γεντί Κουλέ (VIDEO)

Μικρό το 2-0 για τις «τελικές» που είχε ο ΟΦΗ

 

Read 2893 times Last modified on Monday, 28 November 2016 00:02
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

Terranet Services

stoixim2019

logo rossetti 300dpi