karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

ΑΟΧανιά: Ανασύνταξη μετά την ήττα απο τον Αγροτικό Αστέρα

07 Nov 2016 Written by

Ο ΑΟΧανιά γνώρισε την ήττα απο τον Αγροτικο Αστέρα με 2-0 στο γήπεδο του Γάλλου στο Ρέθυμνο για την δεύτερη αγωνιστική της Football league, αλλά δεν το βάζει κάτω. Παρά την απογοήτευση το σύνθημα απο τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Δρακόπουλο είναι ότι η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί. Οπως ανέφερε ο προπονητής του ΑΟΧανιά "δυστυχώς για μια ακόμη φορά μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο, καταφέραμε να κάνουμε τρία ατομικά λάθη και να δεχτούμε δυο γκολ. Ήταν καταστροφικό για μας. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δυσκολο, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία προερχόταν απο καλό αποτέλεσμα. Πριν καλά - καλά πατήσουμε στο γήπεδο, χάναμε 0-2. Ευτυχώς όμως, δεν δεχθήκαμε το πέναλτι και είχαμε κάποιες ελπίδες. Θεωρώ ότι με την αλλαγή που κάναμε, ανεβήκαμε και κάναμε κάποιες ευκαιρίες, πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Στο δεύτερο είπαμε να μην δεχτούμε γκολ αλλα ο αντίπαλος ήταν καλά οργανωμένος και σταθήκαμε ατυχοι. Μπορεί να φανεί οξύμωρο αλλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν πολυ δύσκολο να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και τουλάχιστον αυτό το καταφέραμε. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια και το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που έχουμε. Γνωρίζουμε το πρόβλημα στο γκολ που έχουμε και πρέπει να βρούμε λύσεις. Πρώτα να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι πισω και μετά να πετύχουμε κάποιο γκολ. Θέλω να πω ξανά, ότι η ομάδα είναι καινουργια και ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι στο Αίγιο. Σίγουρα δεν ήμασταν στην έδρα μας αλλα είτε εδώ, είτε στα Περιβόλια, όταν κανεις τέτοια λάθη, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις".

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα Νίκος Νεντίδης δήλωσε με τη σειρά του ότι: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Θα πω ότι ευνοηθήκαμε απο τα προσωπικά λάθη των αντιπάλων. Προηγηθήκαμε 2-0 και νομίζαμε όμως ότι τελείωσε το παιχνίδι. Στη συνέχεια τα Χανιά πήραν τον ελεγχο και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και ήμασταν οργανωμένοι στην άμυνα. Είχαμε πει απο πριν, ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, είχαμε δει και το ματς της Σπαρτης. Είχα προειδοποιήσει τους παίκτες μου για τις δυσκολίες. Επίσης, είναι πολυ επικίνδυνο, να εφησυχαζεσαι όταν Προέρχεσαι απο μεγάλη νικη. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε".

Ανασύνταξη...

Η καλύτερη "νίκη" στο πρωτάθλημα μπορεί να αποδειχθεί για τον Α.Ο.Χ, η ήττα απο τον Αγροτικό Αστέρα στο Ρέθυμνο.

Ο Αντώνης Δρακόπουλος, μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές του, πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας (7/11). Οι παίκτες απο την πλευρά τους, εξέφρασαν τις απόψεις τους και όλοι έβαλαν ένα κοινό παρονομαστή, που δεν είναι άλλος, απο το καλό της ομάδας.Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές έκαναν "αποκατάσταση", ενώ την Τρίτη, θα ξεκουραστούν, καθώς εχουν ρεπό και την Τετάρτη, θα ξεκινήσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν καλύτερος, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, απο τον Α.Ο.Χ. στο Ρέθυμνο, ωστόσο, χρειάστηκε δυο "δώρα" για να πάρει τη νίκη με σκορ 2-0.

Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Ρούνιτς, γύρισε λανθασμένα τη μπάλα με το στήθος στον Αθανασίου και ο Τεγούσης που ακολουθούσε, έκανε απο κοντά το πλασέ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ευόσμου.

Πριν προλάβει η ιστορική ομάδα των Χανίων να συνέλθει, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Πρωταγωνιστές οι ίδιοι παίκτες των δυο ομάδων, με τον Ρούνιτς να πασάρει λανθασμένα στο...κενό, τον Τεγούση να καιροφυλαχτεί και να κάνει το 0-2 μόλις στο 6ο λεπτό.

Στο 28' ο Ρούνιτς ανέτρεψε τον Δεινόπαπα εντός της περιοχής και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φελίπε αλλα νικήθηκε απο τον Αθανασίου.

Στη συνέχεια, ο Α.Ο.Χ. πίεσε, έγινε πιο γρήγορος με την είσοδο του Λύρα, πήρε τον έλεγχο αλλα δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα, έστω κι αν στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε ουσιαστικά στο...μισό γήπεδο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Αντώνη Δρακοπούλου σημειώθηκε στο 79ο λεπτό με τον Λύρα, όταν πλάσαρε και ο Κουκόλης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Α.Ο.Χ. (Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Ρούνιτς (31' Λύρας), Θεολόγου, Δαμιανάκης, Γκεμίσης (81' Βαρούχας), Φουρλάνος, Μάνιας (68' Αποστολόπουλος), Τσουκάνης, Νικολόπουλος, Σταματής

Αγροτικός Αστέρας (Νεντίδης): Γιακουμής, Γκότοβος, Κουκόλης, Μπουτζίκος, Αργυρίου (46' Ουνγιαλίδης), Ταϊανάν, Τριανταφυλλάκος (57' Χατζής), Τεγούσης, Δεινόπαπας, Φιλίπε, Πάτο (81' Γκέσιος).

Η βαθμολογία 
1. Αγροτικός Αστέρας 6

2. Απόλλων Σμύρνης 6

3. Αχαρναϊκός 6

4. Πανσερραϊκός 4

5. Λαμία 4

6. Καλλιθέα 3

7. Σπάρτη 3

8. Άρης 2

. Αιγινιακός 2

. Αν. Καρδίτσας 2

. ΟΦΗ 2

12. Παναιγιάλειος 1

. ΑΟΧ 1

. Τρίκαλα 1

. Πανθρακικός 1

. Κισσαμικός 1

. Καλλονή 1

18. Πανελευσινιακός 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Απόλλων Σμύρνης – Παναιγιάλειος

Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη

Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα

Αιγινιακός – Πανθρακικός

Πανσερραϊκός – ΑΟ Χανιά

Κισσαμικός – Άρης

Αχαρναϊκός – ΑΟ Τρίκαλα

Καλλονή – Λαμία

ΟΦΗ – Πανελευσινιακός

 

.

Read 1016 times Last modified on Monday, 07 November 2016 17:22
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

Terranet Services

stoixim2019

logo rossetti 300dpi