Στο 60' ο Αρης άνοιξε το σκορ, απέναντι στον ΟΦΗ, με πέναλτι που υποδείχθηκε, απο τον διαιτητή VAR Κουμπαράκη.
Ο Γκονζάλες, πέφτοντας στο έδαφος, δεν μπόρεσε να αποφύγει τη μπάλα, η οποία βρήκε λίγο κάτω απο τον ώμο του.
Ο Κουμπαράκης, κάλεσε τον διαιτητή Κατσικογιάννη, να δεί τη φάση και υπέδειξε αμέσως το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μορόν για το 1-0.
Να σημειωθεί ότι, ο τερματοφύλακας Ναούμοφ, που ήταν ο κορυφαίος του ΟΦΗ στο παιχνίδι με 4-5 καλές επεμβάσεις, έπεσε στη σωστή γωνία, στην εκτέλεση του πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να αποκρούση τη μπάλα.
1-0 με πέναλτι ο Αρης, λοιπόν, μέσω...VAR.
Στο 70' ο Αρης πέτυχε δεύτερο γκολ, όταν ο Ανδρούτσος έδιωξε η μπάλα κόντραρε στο χέρι του Μεντίλ και κατέληξε στα δίχτυα. Ο διαιτητής Κατσικογιάννης, έδειξε σέντρα, αλλά ο διαιτητής VAR Κουμπαράκης, κάλεσε τον διαιτητή του αγώνα, να δεί τη φάση, όπως και έγινε και το γκολ, ακυρώθηκε. Ξανά μέσω VAR.
Γ. Κορτς






























