Ο Νίκος Τούλης, αφιέρωσε όλη του τη ζωή στο μπάσκετ, αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.
Αφήνει ουσιαστικές παρακαταθήκες από την διαδρομή του στο κρητικό μπάσκετ, το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού.
Η ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη: «Η σημερινή ημέρα βρίσκει το κρητικό μπάσκετ φτωχότερο. Ένας σπουδαίος Ηρακλειώτης έφυγε, βυθίζοντας το Ηράκλειο, αλλά και ολόκληρη την μπασκετική κοινότητα στο πένθος. Ο Νίκος Τούλης, ήταν ένα πρόσωπο σεβαστό σε όλη την κοινωνία του Ηρακλείου, που αφιέρωσε ολόκληρη την ζωή του υπηρετώντας το αγαπημένο του άθλημα από όλα τα πόστα. Ως αθλητής, τιμώντας τις ομάδες μπάσκετ του Ο.Φ.Η., του Ηρακλείου και της Γ.Ε.Η., ως προπονητής, με κορυφαίο επίτευγμα την άνοδο στην Α1 Εθνική με την ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α., αλλά και εξωαγωνιστικά ως πρόεδρος του Συνδέσμου
Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου. Το έργο και η προσφορά του στην ανάπτυξη του μπάσκετ στην τοπική μας κοινωνία είναι αξιομνημόνευτα και αποτελούν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του».
Η ανακοίνωση του δημάρχου Ηρακλείου: Ο Νίκος Τούλης, μια ξεχωριστή προσωπικότητα του αθλητισμού που έφυγε σήμερα από κοντά μας, αφήνει ουσιαστικές παρακαταθήκες από την διαδρομή του στο κρητικό μπάσκετ. Τόσο στον αγωνιστικό τομέα, όσο και ως προπονητής των ομάδων, ΓΕΗ, Εργοτέλη, Ηροδότου, ΟΦΗ, και «Ηρακλείου» – τον σύλλογο στον οποίο αφιέρωσε 26 από τα 40 χρόνια της αθλητικής του πορείας, ήταν εκείνος που τον οδήγησε στην κορυφαία κατηγορία.
Επιπλέον, ως στέλεχος του Δήμου Ηρακλείου, υπήρξε για περισσότερα από 30 χρόνια στυλοβάτης του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, για την προώθηση του οποίου δούλεψε σκληρά και με το αγωνιστικό πάθος και την αφοσίωση που τον διέκριναν σε ολόκληρη τη ζωή του.
Ανήκει από σήμερα στις φωτεινές σελίδες του αθλητισμού του τόπου μας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.






























