Τα συλλυπητήρια του, για τον χαμό του παλαίμαχου τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Φανούρη Πατινιώτη, εκφράζει με ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ. "Ο Φανούρης Πατινιώτης, υπηρέτησε με πάθος και ψυχή την ομάδα μας, σε δύσκολες εποχές, στα τέλη της δεκαετίας του '60 και του '70" αναφέρεται μεταξύ άλλων.
Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:
To Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του παλαίμαχου τερματοφύλακα της ομάδας μας, Φανούρη Πατινιώτη, για τον χαμό του, σε ηλικία 73 ετών.
Ο Φανούρης Πατινιώτης, υπηρέτησε με πάθος και ψυχή την ομάδα μας, σε δύσκολες εποχές, στα τέλη της δεκαετίας του '60 και του '70.
Αργότερα την υπηρέτησε και σαν προπονητής τερματοφυλάκων.
Ενώ εργάστηκε και σε αρκετές ομάδες του Ηρακλείου, διδάσκοντας τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα, αφήνοντας το στίγμα του.
Ο Φανούρης Πατινιώτης, τα τελευταία χρόνια, αντιμετώπισε προβλήματα υγείας.
Η κηδεία του, θα γίνει την Παρασκευή 23/12, στις 3μμ στο Κράσι.
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα παραστεί για να εκφράσει τα συλλυπητήρια της, στους οικείους του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ






























