Δέκα μέρες προετοιμασίας για τον ΟΦΗ και τα θετικά κρούσματα έχουν πιάσει διψήφιο νούμερο, σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές.
Το χειρότερο είναι ότι, τα κρούσματα αντί να μειώνονται, αυξάνονται και η διασπορά συνεχίζεται στο εσωτερικό της ομάδας.
Στις 15 του μήνα, ο ΟΦΗ αναχωρεί για την Ολλανδία και ο Νιόπλιας ανησυχεί καθώς θέλει στο αεροπλάνο όλους τους παίκτες του, για τα φιλικά.
Θα τους έχει όμως ή κάποιοι θα είναι σε καραντίνα;
Η μάχη του ΟΦΗ, με τον covid-19 άρχισε φέτος με το καλημέρα και υπάρχει ανησυχία, καθώς όλο αυτό επηρεάζει την συνοχή της ομάδας στην προετοιμασία.
Οι θετικοί μένουν εκτός προπόνησης και ακόμα και όταν επστρέφουν απο την καραντίνα, χρειάζονται το χρόνο τους.
Ο ΟΦΗ μπαίνει σε μερικές μέρες σε μια φάση που η προπόνηση και τα φιλικά θα πιάσουν...κόκκινο και οι παίκτες που έχουν νοσήσει (αλλά και αυτοί που θα νοσήσουν), δεν θα είναι -και αυτό είναι λογικό- στο επίπεδο που θα ήθελε το τεχνικό επιτελείο.
Αναγκαστικά τον ΟΦΗ, οι στόχοι που μπαίνουν είναι "πάμε μέρα, με τη μέρα" με την ευχή να μπορέσει να γίνει η απαραίτητη σωστή δουλειά, ειδικά στην Ολλανδία.
Γ.Κορτς






























