Ολα δείχνουν αναβολή στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-άουτ, μεταξύ του ΟΦΗ και του Φίλιππου Βέροιας, που επρόκειτο να γίνει τη Δευτέρα (28/2, 8μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου.
Η ομάδα της Βέροιας, η οποία μεταξύ άλλων αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, ενημέρωσε για 5 κρούσματα γαστρεντερίτιδας αθλητών της και κατόπιν τούτου, δεν μπορεί να κατέβει στην Κρήτη.
"Το ΤΑΑ ΟΦΗ και προσωπικά ο Γιάννης Δανδάλης, ενδιαφέρεται πάνω απο όλα για το καλό του αθλήματος, για την ευγενή άμιλλα μεταξύ των συλλόγων της Volley League και τη μη διατάραξη, της κατηγορίας" αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο ΟΦΗ.
Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ:
H ομάδα του Φίλιππου Βέροιας, ενημέρωσε επίσημα το ΤΑΑ ΟΦΗ και την ΕΣΑΠ, ότι ζητάει την αναβολή του αγώνα με τον ΟΦΗ, που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (28/2, 8μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-άουτ της Volley League.
Στην επιστολή της, η ομάδα της Βέροιας, επισημαίνει ότι 5 αθλητές της, πάσχουν από γαστρεντερίτιδα και αυτό καθιστά αδύνατη την μετάβαση στην Κρήτη, διότι δεν συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων (9) για την αποστολή.
Το ΤΑΑ ΟΦΗ και προσωπικά ο Γιάννης Δανδάλης, ενδιαφέρεται πάνω απο όλα για το καλό του αθλήματος, για την ευγενή άμιλλα μεταξύ των συλλόγων της Volley League και τη μη διατάραξη, της κατηγορίας.
Την τελική απόφαση, θα την λάβει η ΕΣΑΠ, με πολύ πιθανό τον ορισμό του αγώνα, σε νέα ημερομηνία.






























