karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Ο Ατρόμητος "ψάχνει" νίκη επί του ΟΦΗ μετά απο 2,5 μήνες!

16 Apr 2021 Written by

Νίκη μετά απο 2,5 μήνες (!) ψάχνει ο Ατρόμητος, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το Σάββατο (17/4, 15:00), στο Γεντί Κουλέ, ώστε να "πιάσει" τους 32 βαθμούς και να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

To παιχνίδι, κρίνεται οριακό και για τον Ατρόμητο, καθώς αν χάσει απο τον ΟΦΗ, μπλέκει σε μπελάδες, καθώς ο ΟΦΗ που έχει σήμερα 24 βαθμούς, θα πάει στους 27 και θα πλησιάσει στο -2 τον Ατρόμητο (29).

Η τελευταία νίκη, της ομάδας του Περιστερίου, ήταν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στις 31 Ιανουαρίου και μετράει μια νίκη στα τελευταία 14 παιχνίδια, ενώ ο προπονητής που αντικατέστησε τον Κάναντι στην τεχνική του ηγεσία, ο Σάββας Παντελίδης, δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, ως προπονητής της ομάδας.

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει το τεταμένο κλίμα με τους οπαδούς της ομάδας (Fentagin), οι οποίοι "επισκέφθηκαν" την προπόνηση και τα έψαλαν σε προπονητές και παίκτες, ζητώντας νίκη στο Ηράκλειο, προκειμένου η ομάδα να μην κινδυνεύσει.

Ακόμη, εξέδωσαν ανακοίνωση σε πολύ υψηλούς τόνους, στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι "φτάσαμε στο σημείο να φλερτάρουμε με τον υποβιβασμό και να βλέπουμε παίχτες να φτιάχνουν την φράντζα τους, άλλους παίχτες-ντίβες να βρίζουν τους ηλικιακά μικρότερους, άλλους απτόητους-αναίσθητους -προσβλητικούς ούτε καν να ιδρώνουν".

Και στέλνουν σαφές μήνυμα ότι "το Σάββατο θα περιμένουμε όταν γυρίσετε στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ να δούμε ποιες φανέλες είναι ματωμένες και ποιες όχι. Μετά τον λόγο θα τον έχει ο όχλος και όχι ο ένας που σας μίλησε αντιπροσωπευτικά όπως χτες..!!".

Στα αγωνιστικά, ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε και την αποστολή για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χαρίσης, Κιβρακίδης και Μανδάς, ενώ εκτός έμειναν επίσης, και οι Μάτιτς, Ενσικουλού και Νταβιώτης. Από την άλλη, στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού θα βρίσκονται οι Τομάσεβιτς, Εντομβόγι, Γιακουμάκης και Γιαννιώτης, οι οποίοι απουσίασαν από το ματς με την ΑΕΛ. Η αποστολή του Ατρόμητου: Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Σάλτας, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Οικονομίδης, Μαυρομμάτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Εντομβόνγ, Τομάσεβιτς.

Η ανακοίνωση των Fentagin:

Το πρώτο μήνυμα το στείλαμε εκεί που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει. Δεν υπάρχουν περιθώρια συζήτησης αν μιλάμε για υποβιβασμό.
Αυτή η εκδοχή είναι εντελώς διαγεγραμμένη από το μυαλό μας, ειδικά με αυτόν τον τρόπο. Το θέμα είναι η διάθεση για ποδόσφαιρο και η τιμή του να αγωνίζεσαι για την φανέλα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.
Το 2007 πέφταμε και τραγουδάγαμε από την κερκίδα (γεγονός που δεν έχει γίνει σε κανένα άλλο γήπεδο) γιατί αποδεχτήκαμε την εκδοχή μιας χαμένης χρονιάς άλλα βλέπαμε παίχτες που μάτωναν για το ΑΣΤΕΡΙ.
Φτάσαμε στο σημείο να φλερτάρουμε με τον υποβιβασμό και να βλέπουμε παίχτες να φτιάχνουν την φράντζα τους, άλλους παίχτες-ντίβες να βρίζουν τους ηλικιακά μικρότερους, άλλους απτόητους-αναίσθητους -προσβλητικούς ούτε καν να ιδρώνουν. Για να φτάσουμε να διαβάζουμε δημόσια πως ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας δεν νοιώθει και κάποια πίεση με την όλη κατάσταση.

Αλήθεια τι κάνουν όλοι αυτοί που βρίσκονται στον πάγκο? Οι “από πάνω”…???
Επαναπαυτήκατε κύριοι…
Στον δεδομένο μισθό και στην ανεκτικότητα που δείχνει ο κόσμος της ομάδας λόγω της αγάπης που έχει για αυτήν. Γιατί 15 χρόνια τώρα δεν έχει ανοίξει ρουθούνι, δεν έχει γίνει το παραμικρό παρατράγουδο. Μην καταχράζεστε άλλο την τεράστια υπομονή μας που πηγάζει από την ανιδιοτελή αγάπη που έχουμε για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ.
Μην μας προκαλείτε άλλο προκειμένου να δείτε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Τιμήστε έστω τα χρήματα που παίρνετε στην ώρα σας, σεβαστείτε την 98χρονη ιστορία του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, τελειώστε την χρονιά όπως πρέπει και του χρόνου στο καλό. Γιατί από του χρόνου, παρτάλια σαν εσάς και με τέτοιες συμπεριφορές δύσκολα θα υπάρξουν στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. Αλλάχτε από σήμερα κιόλας την διάθεση, την νοοτροπία και την εικόνα της ομάδας μέσα και έξω απο το γήπεδο.

Αλλάξτε την συμπεριφορά σας…
ΟΛΟΙ, από τα "πάνω" και τον πάγκο μέχρι αυτούς που αγωνίζονται μέσα στις 4 γραμμές.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να είσαι στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και να σαι αδιάφορος...
Το Σάββατο θα περιμένουμε όταν γυρίσετε στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ να δούμε ποιες φανέλες είναι ματωμένες και ποιες όχι. Μετά τον λόγο θα τον έχει ο όχλος και όχι ο ένας που σας μίλησε αντιπροσωπευτικά όπως χτες..!!
Υγ: Ένα μεγάλο μπράβο σε όλο αυτόν τον κόσμο, που με τους δεδομένους περιορισμούς αλλά και τις ιδιαιτερότητες της ημέρας, έκανε τα πάντα για να δώσει δύναμη στο club με την παρουσία του. Ήταν πραγματικά πολύ σημαντικό για όσους τρέχουν τον σύνδεσμο να βλέπουν να ενεργοποιείται κόσμος από όλες τις γενιές των FENTAGIN μέχρι και τον πιο απλό φίλαθλο.
Μείνετε συντονισμένοι, μείνετε ενεργοί και σας εγγυόμαστε πως θα δείτε τον σύνδεσμο πιο ψηλά από ότι τον ονειρευόσαστε. ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
FENTAGIN 1980».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Ατρόμητος θυμίζει...ΟΦΗ του Σίμου

"Ντού" οπαδών στην προπόνηση

Read 1336 times Last modified on Saturday, 17 April 2021 16:38
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi