Το αήττητο σερί των 6 αγώνων χωρίς ήττα, αλλά και η δεύτερη θέση στην Σούπερ Λίγκ 2, δεν...ζαλίζει τoυς παίκτες του Εργοτέλη.
Οπως λένε, παραμένουν συγκεντρωμένοι στα συνεχή παιχνίδια και ο στόχος, είναι μια ακόμη νίκη στο ντέρμπι με την Παναχαική, την οποία ο Εργοτέλης, υποδέχεται το Σάββατο (2.30μμ-ΕΡΤ3) στο Παγκρήτιο στάδιο.
«Στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο το παιχνίδι με την Παναχαική. Κοιτάζουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι και το καλύτερο για την ομάδα μας», τονίζει ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης και αναφερόμενος στο αήττητο σερί της ομάδας του, επισημαίνει ότι «αυτό είναι απόρροια της καλής κατάστασης που βρισκόμαστε. Εχει ήδη φύγει απο το μυαλό μας αυτό. Τώρα στη σκέψη μας κυριαρχεί το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την Παναχαική.
Μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα και εμπειρία, ενώ είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά.Το ζητούμενο για μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να πατήσουμε στην βάση που έχει το οικοδόμημα που είναι η ομαδικότητα και η αγωνιστικότητα».
Ενώ, για το μηδέν στην άμυνα, που κρατάει ο Εργοτέλης στα περισσότερα παιχνίδια, ο προπονητής της ομάδας, τονίζει ότι “η αμυντική λειτουργία είναι η μια φάση στις τόσες που έχει το παιχνίδι. Υπάρχει η επίθεση, οι μεταβάσεις, οι στατικές φάσεις. Εμείς θέλουμε σε όλες τις φάσεις να είμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Σαφώς το να έχεις ένα καλό επίπεδο, σε όλες τις φάσεις, για να κερδίζουμε τα παιχνίδια».
Ο σκόρερ του Εργοτέλη, στο διπλό στην Ιεράπετρα, Γιάννης Μπουτσάκης, τονίζει για την πορεία του Εργοτέλη και το αν μπορει να κάνει το κάτι παραπάνω, πως «και βέβαια μπορεί. Τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο. Εχουμε δείξει καλή εικόνα. Ποτέ δεν ξέρεις.Εχουμε κάνει ένα σημαντικό σερί. Οπως είναι το πρωτάθλημα δεν έχεις χρόνο να χαρείς και να στεναχωρηθείς. Τελειώνει το ένα παιχνίδι και πας στο επόμενο».
Για το παιχνίδι με την Παναχαική, ο μέσος του Εργοτέλη, τονίζει ότι «πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Πραγματικό ντέρμπι. Θα δώσουμε και πάλι τον καλύτερο μας εαυτό».
Ενώ για το γκολ που έβαλε στην Ιεράπετρα και το αν ανέβασε την ψυχολογία του, είπε πως "ετσι όπως ήταν οι συνθήκες με τον αέρα, έπρεπε να δοκιμάσουμε σουτ έξω απο τημν περιοχή. Ημουν σε ιδανική θέση. Το χάρηκα πολύ όταν είδα τη μπάλα στα δίχτυα.Είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Πήραμε μια σημαντική νίκη».
Ο Εντισον Κόλα, με την σειρά του, ανέφερε πως «είμαστε πολύ χαρούμενοι, επειδή εχουμε δουλέψει πολύ για αυτο. Εξι μήνες σκληρή δουλειά και ανταμοιβόμαστε. Μας ευχαριστεί. Παίρουμε αυτό που αξίζουμε».
Για το στοχείο που θέλουν να διατηρήσουν στον Εργοτέλη και τα επόμενα παιχνίδια, ανέφερε ότι «το πάθος που βγάζει η ομάδα. Το παιχνίδι μας και να τρέχουμε στο γήπεδο. Δεν σταματάμε 90 λεπτά».
Ενώ για την δεύτερη θέση που κατέχει ο Εργοτέλης και αν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος, τονίζει πως «φυσικά. Αλλά έχουμε και μια ισορροπία. Το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε».
Τέλος, για το παιχνίδι με την Παναχαική, τονίζει πως «παίζουμε στο γήπεδο μας. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Το παιχνίδι θα κριθεί απο το πως θα είμαστε εμείς».
Δείτε στο παρακάτω VIDEO απο το επίσημο κανάλι του Εργοτέλη, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, στο επίσημο κανάλι της ομάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τρώγοντας, έρχεται η όρεξη στον Εργοτέλη






























