Mε βραδινή προπόνηση στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ κορυφώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (17/2, 8μμ) με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λίγκ.
Το ευρωπαικό παιχνίδι θα είναι βραδινό και έτσι ο Γιώργος Σίμος, προπόνησε την ίδια ώρα τους ποδοσφαιριστές του, για να εξοικειωθούν με την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.
Οι τραυματίες Βαζ, Τσιλιανίδης, Σόουζα, Σουρνάκης δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι.
Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τους Κύπριους, με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη (16/9) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Την ίδια μέρα στις 8μμ με βάση τον κανονισμό της ΟΥΕΦΑ θα προπονηθεί στο Γεντί Κουλέ, η Κυπριακή ομάδα, η οποία φθάνει στο Ηράκλειο στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης.
Η ενημέρωση απο την βραδινή προπόνηση του ΟΦΗ την Τρίτη αναφέρει:
Με προπόνηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης (15/9) στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού (17/9, 20:00), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.
Ο Γιώργος Σουρνάκης δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω ίωσης, όπως και ο Ricardo Vaz, ο οποίος αύριο (16/9) αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο, για την αποκατάσταση της ρήξης πρόσθιου χιαστού.
Ο Felipe Souza συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα σε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.
Η σημερινή προπόνηση ήταν δομημένη γύρω από ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και ασκήσεις με τελειώματα.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (16/9), στις 18:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και θα είναι ανοικτή, για τα πρώτα 15 λεπτά, για τους εκπροσώπους του τύπου.
Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού.






























