karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Φιλικά στην Κρήτη-Δείτε τι έγινε (VIDEO)

16 Aug 2020 Written by

 Σε φιλικά παιχνίδια που έγιναν στην Κρήτη, για τις ομάδες που μετέχουν στην Γ' Εθνική, ο Γιούχτας με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεση του, έφερε ισοπαλία 2-2 με την επίσης νεανική Κ19 του ΟΦΗ.

Και τα δυο γκολ του Γιούχτα στο παιχνίδι αυτό έβαλε ο έμπειρος επιθετικός Γιάννης Δωματάς, ο οποίος κάνει προπονήσεις με το Γιούχτα και ίσως αποτελέσει μεταγραφική του επιλογή.

Ο Αλμυρός, εντυπωσίασε, καθώς μετά την Αναγέννηση Ιεράπετρας, έβαλε ξανά 5 γκολ, αυτή τη φορά επί του Αστέρα Ρεθύμνου (5-1), δείχνοντας ότι ...κάτι καλό χτίζει στο Γάζι ο Κώστας Κιάσσος.

Ενώ ο ΠΟΑ, κέρδισε με 2-0 τον αξιόμαχο Ρωμανό, που αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΗ. Αυτή ήταν η πρώτη φιλική νίκη του ΠΟΑ.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα απο την αναμέτρηση που έγινε στις Αρχάνες με 4 γκολ στο παιχνίδι Γιούχτας-Κ19 ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Γιούχτας-Κ19 ΟΦΗ 2-2

Σε ένα ενδιαφέρον και χρήσιμο για συμπεράσματα φιλικό παιχνίδι, ο Γιούχτας έφερε ισοπαλία 2-2 με την Κ19 ΟΦΗ σήμερα στο Μαρκομιχελάκειο Στάδιο των Αρχανών. Ήταν το πρώτο εντός έδρας φιλικό μετά από εκείνα σε Άγιο Νικόλαο και Νέα Αλικαρνασσό, με τον Μηνά Πίτσο να χρησιμοποιεί πολλά νέα παιδιά στην σύνθεση του Γιούχτα ενώ στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκε ο Κατσικοκέρης, μετά τον τραυματισμό που τον είχε κρατήσει έξω από τα δύο προηγούμενα τεστ. Επίσης αγωνίστηκε και σκόραρε ο Γιάννης Δωματάς που κάνει προετοιμασία με τον Γιούχτα. 
Για την ομάδα των Αρχανών έπαιξαν στο σημερινό τεστ έξι παιδιά κάτω των 17 ετών, οι Μαρκατάτος, Παχάκης, Ψυλλάκης, Καπετανάκης και οι Κόκκινος, Γριβάκης που προέρχονται από τον Γιούχτα 2010. Από τους μικρούς δεν αγωνίστηκε μόνο ο Μπετεινάκης λόγω τραυματισμού. Τα παιδιά του Γιούχτα έδειξαν ελπιδοφόρα εικόνα απέναντι στα νέα παιδιά της Κ19 ΟΦΗ, που έδωσαν το πρώτο τους φιλικό τεστ. 
Το παιχνίδι ήταν διάρκειας 80 λεπτών (δύο σαραντάλεπτα).

Στο 30’ ο Σκέντζος έκανε το 0-1 μετά από κάθετη πάσα του Παπαδάκη. Στο 50’ από πάσα του Ψαρρά ο Δωματάς βγήκε σε θέση τετ α τετ και ισοφάρισε 1-1. Στο 67’ μετά από φάση διαρκείας, ο Σκέντζος με ανάποδο ψαλίδι έδωσε προβάδισμα 1-2 στην Κ19 ΟΦΗ και στο 80’ μετά τη σέντρα του Βασίλη Πλουσή, ο Δωματάς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος): Χρήστου, Κασσωτάκης, Μαρκατάτος, Παχάκης, Λογοθέτης, Μαυρομάτης, Πλουσής Δ., Ψαρράς, Δωματάς, Μπελαδάκης, Κατσικοκέρης. Αγωνίστηκαν και οι: Ψυλλάκης, Σαββίδης, Λουλεμέγια, Πλουσής Β., Καπετανάκης, Κόκκινος, Γριβάκης.
Κ19 ΟΦΗ (Μανόλης Πατεμτζής): Μακατουνάκης, Σμπώκος, Αυγουστάκης, Παπαδάκης, Χνάρης, Γαϊτάνης, Μπέκου, Βασιλάκης, Σκέντζος, Φωτιάδης, Μπέρκης. Έπαιξαν και οι: Σαβουϊδάκης, Σημαιάκης, Κορνηλάκης, Χωραΐτης.

 

ΠΟΑ-Ρωμανός 2-0
Στην πρώτη της νίκη στα φετινά φιλικά προετοιμασίας έφτασε η ομάδα του ΠΟΑ, με αντίπαλο τον Ρωμανό στο Ατσαλένιο. Το σύνολο του Αντώνη Ανδρουλάκη είχε καθόλη την διάρκεια του ματς τον έλεγχο, την κατοχή της μπάλας ενώ έπαιξε σε αρκετά και μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού καλό ποδόσφαιρο.
Στις αρκετές φάσεις που δημιούργησαν οι "πράσινοι", ως επί το πλείστον και με ωραίες εναλλαγές της μπάλας, πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο φτάνοντας στη νίκη με 2-0.

Στο 21' το σκορ άνοιξε με ωραίο βολέ στην κίνηση ο Καϊμακαμούδης έπειτα από την τελική πάσα του Μανόλη Ρουμπάκη, ενώ το τελικό σκορ "έγραψε" ο Ξυλούρης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Τσιρούδη και πλάσαρε ιδανικά στα δίχτυα (78').
Περισσότερο προϋποθέσεις, παρά κάποια σημαντική ευκαιρία κατέγραψε η ομάδα της Ελιάς, της οποίας πάντως ήταν το πρώτο φιλικό στην προετοιμασία κι έχει πολύ χρόνο μπροστά της για να δουλέψει το καλό σύνολο με τον επίσης καλό προπονητή που διαθέτει.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Πρώτο σφύριγμα στο ματς από τον διαιτητή Μανδαλενάκη που θα έχει βοηθούς τους κ.κ Δρακουλάκη και Δρακωνάκη

6' Πρώτη καλή φάση για την ομάδα του ΠΟΑ. Σουτ εντός περιοχής από τον Πατηνιώτη, μετά από πάσα του Ρουμπάκη. Αποκρούει ο Μιράσι

15' Ακόμα μια μεγάλη φάση για τον ΠΟΑ με τρομερή εναλλαγή της μπάλας. Το τελικό σουτ ο Σένκα από το ύψος του πέναλτι, στην γραμμή απομακρύνουν οι αμυντικοί

21' ΓΚΟΟΟΛ! Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ. Μετά από εξαιρετική πάσα του Ρουμπάκη, ο Καιμακαμουδης ”εκτελεί” με αριστερό βόλε για το 1-0.

23' Διακοπή για να δροσιστούν ποδοσφαιριστές και διαιτητές.

29' Συνεχίζει να είναι πιεστική η ομάδα του ΠΟΑ. Ωραία ενέργεια του Ρουμπάκη από τα δεξιά, περνάει και τον τερματοφύλακα, το γύρισμα του όπως και η τελική του προσπάθεια προς την εστία κόβεται από τους αμυντικούς.

30' Σε θέση βολής ο Καιμακαμούδης, κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα περνάει λίγο έξω.

38' Όμορφη προσπάθεια του Πατηνιώτη από τα αριστερά, ξεφεύγει από τον προσωπικό του αντίπαλο κάνει το κόψιμο στο ύψος του πέναλτι, στην πορεία της μπάλας με το σουτ ο Ρουμπάκης, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0
55' Με την συμπλήρωση 10 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, εκτέλεση κόρνερ από τον Σένκα, κεφαλιά του προωθημένου Αναστασιάδη, η μπάλα περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ρωμανού.

78' ΓΚΟΟΟΛ! Εξαιρετικά βγήκαν στην επίθεση οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ. Ο Μανιαδάκης ελίχθηκε, πολύ ωραια κάθετη του Τσιρούδη στον Ξυλούρη, ο τελευταίος κάνει το 2-0 με ωραίο πλασέ.

90' Φάση διαρκείας στην περιοχή του Ρωμανού με σουτ από Τσιρούδη και Βοργιά με την μπάλα να απομακρύνεται. Αμέσως μετά, τέλος στο ματς από τον κύριο Μανδαλενάκη.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΟΑ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Ρουμπάκης Ι., Αναστασιάδης, Σαμουηλίδης, Νάτος, Πατηνιώτης, Κερμενίδης, Χατζηανδρέου Σένκα, Γκελοσάνι, Ρουμπάκης Ε., Καϊμακαμούδης

Έπαιξαν στο δεύτερο μέρος και οι: Βορύλλας, Τσιρούδης, Βοργιάς, Γιαλυτάκης Γ., Ρωμανάκης, Νηστικάκης, Μανιαδάκης, Μανουσάκης, Παναγιωτάκης, Ξυλούρης

Ρωμανός (Άλκης Πλουσής): Μιράσι, Μαυρίδης, Κουκάκης, Ανυφαντάκης, Χριστοφής, Μεντουδάκης, Γιακουμάκης, Μανιαδής, Σεραφειμίδης, Γιαλυτάκης Ι., Μανουσάκης.

Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι: Βασιλάκης, Παπαδάκης, Μπούντο, Δουζένης, Αλεξάντροφ

 

Αλμυρός-Αρης Ρεθύμνου 5-1

Ο Αλμυρός μετά την Αναγέννηση Ιεράπετρας συνέτριψε με 5-1  και τον Άρη Ρεθύμνου, δείχνοντας την δυναμική του συνόλου που χτίζει ο Κώστας Κιάσσος.

Το σκορ άνοιξε στο 3΄ με μακρινό σουτ του Ζέλιου δοκάρι και μέσα 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 20΄ με τον Σκουλούδη να σκοράρει με σουτ από το ύψος της περιοχής και να φέρνει το ματς στα ίσια 1-1.

Ο Αλμυρός πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 25′ με τον Χαϊντίνι να διαμορφώνει το 2-1.

Στο 30' Γενιτσαρίδης με μακρινό σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Γαζίου (3-1).

Στο 40′  ο Πιερτζακόμι με πλασέ στην κίνηση έκανε το 4-1.

Στο 75' ο Τοπούζης διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Συνθέσεις:

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Δαμιανάκης, Ζέλιο, Γενιτσαρίδης, Πιερτζακόμι, Κουράκης, Χαϊντίνι, Κεφαλογιάννης, Κέλι.

Αγωνίσθηκαν και οι: Τοπούζης, Μωραΐτης, Αγαπάκης, Πλανάι, Μαχαίρας, Κουγιουμουτζής, Ξενοκτιστάκης.

Άρης Ρεθύμνου: Μαργκίνι, Γκεοργκιέφσκι, Μεταξάκης, Σπανίδης, Περήφανος, Τσουμάγκας, Σκουλούδης, Γαβαλάς, Σεφουλάι, Λαζίδης, Χνάρης.

Αγωνίσθηκαν και οι: Παπαδάκης, Ζώτο, Νικηφόρος, Κελαϊδής, Παπαγιαννάκης, Ανδρουλάκης, Μαγιάφας.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα απο την αναμέτρηση που έγινε στις Αρχάνες με 4 γκολ στο παιχνίδι Γιούχτας-Κ19 ΟΦΗ.

Read 2628 times Last modified on Friday, 21 August 2020 14:32
Rate this item
(0 votes)

Media

Νεότερα Άρθρα

Terranet Services

stoixim2019

logo rossetti 300dpi