
Η Χερσόνησος άνοιξε πρώτη το σκορ στο 54’ με τον Γουργιώτη. Ο Πατούχας ισοφάρισε στο 65’ με το Μιαούλη. Στο 90’, η Χερσόνησος πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Γουργιώτη. Το παιχνίδι δεν είχε όμως τελειώσει. Στο 94’, ο Πατούχας ισοφάρισε με τον Μπελιμπασάκη (2-2). Από το 88’ ο Πατούχας αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μιαούλη. Στο 99’ και η Χερσόνησος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γ. Αριστεινίδη.

Τα πέναλτι: Γ. Καστελλιανάκης (0-1), Μασέλης (o Χωματάς αποκρούει), Κουνενάκης (άουτ), Κουτσάκης (δοκάρι), Καραντινάκης (0-2), Καπετανάκης (1-2), Σούρσος (1-3), Γουργιώτης (2-3), Αγγ. Καστελλιανάκης (2-4).
Διαιτητής: Φουκάκης με βοηθούς τους Δασκαλάκη και Τρουλινό και τέταρτο διαιτητή τον Μουρτζάκη.
Χερσόνησος: Μουντράκης, Αριστεινίδης Γ., Μασέλης, Κουτσάκης, Χαλκιαδάκης, Αριστεινίδης Π., Παπουτσάκης (77΄ Καρδάσης), Μηλάκης, Γουργιώτης , Βλάχος, Καπετανάκης.
Πατούχας: Χωματάς, Μπιτσακάκης Μιχ., Ζαφείρης, Μπελιμπασάκης, Κουνενάκης, Νικολάρας (64΄ Καραντινάκης), Κάτελας, Μιαούλης, Καστελλιανάκης Αγγ., Λουλάκης (62΄ Μπιτσακάκης Μ.), Καστελλιανάκης Γ.































