Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Στο παιχνίδι με την Ξάνθη, δεν ήταν και τόσο καλός, όσο σε προηγούμενα παιχνίδια.
Ακόμα, όμως και στην μέτρια μέρα του ο Χουάν Νέιρα, έχει την πάσα "πάρε-βάλε" στο παιχνίδι του.
Στο 90', με μια εκληκτική επινόηση, βγάζει τον Σεμέντο, μόνο απέναντι στον τερματοφύλακα και εκείνος, κλειδώνει το παιχνίδι με το 2-0.
Ο Νέιρα, πιστώθηκε μια ακόμη ασίστ με την οποία έφτασε στις 4 (!) και είναι πρώτος ...σερβιτόρος του ΟΦΗ (απο 2 Ναμπί και Κοροβέσης), αλλά και πρώτος του πρωταθλήματος, μαζί με τον Φετφατζίδη του Αρη και το Ριέρα του Αστέρα Τρίπολης.
Nα μια ακόμη "πρωτιά" για τον εκπληκτικό φετινό ΟΦΗ!
Ο Νέιρα, έχει πετύχει ακόμη 2 γκολ με τον ΟΦΗ φέτος και γενικά με 2 γκολ και 4 ασίστ κάνει μια εξαιρετική χρονιά.
Η παρουσία του Μεγιάδο, δίπλα του, σε θέση 6, του δίνει μεγάλη σιγουριά, καθώς ο Νέιρα "ζωγραφίζει" και ο Μεγιάδο, κάνει όλη τη... βρώμικη δουλειά, με ακούραστο τρέξιμο στην μεσαία γραμμή.
Νέιρα-Μεγιάδο και Ναμπί, συνθέτουν μια τριάδα κεντρικών μέσων, που θα ζήλευε να έχει κάθε Ελληνική ομάδα και ο καθ' ένας απο τους τρείς, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του, σε κάθε αγωνιστική, δείχνει τα διαπιστευτήρια του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
4Χ4 στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ (VIDEO)
Πορεία πρωταθλητισμού ο ΟΦΗ-Καθάρισε και την Ξάνθη






























