Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, έτσι και ο Γιώργος Σίμος, δεν άλλαξε πολλά πράγματα στην ενδεκάδα του ΟΦΗ, για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ διατήρησε το αγαπημένο του 4-2-3-1 στην ενδεκάδα, στην οποία τα νέα πρόσωπα ήταν ο Σακόρ αντί του τραυματία Μεγιάδο και ο Ναμπί, στη θέση του Βαζ, ο οποίος είχε ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Ναμπί στο παιχνίδι αυτό ήταν ο παίκτης που με την είσοδο του, άλλαξε την εικόνα του αγώνα, με δυο ασίστ σε Φιγκειρέδο και Νέιρα.
Ο Φιγκειρέδο ξεκίνησε ξανά βασικός αντί του Μάνου, ο οποίος έμεινε ξανά στον πάγκο, όπως και ο Κουτρουμπής
Στην ενδεκάδα του ΟΦΗ, στο 4-2-3-1 του προπονητή του ΟΦΗ, γκολκίπερ ο Σωτηρίου, δεξιά ο Μαρινάκης, αριστερά, ο Κοροβέσης. Στο κέντρο της άμυνας οι Νάστος και Γιαννούλης. Στην μεσαία γραμμή οι Σακόρ και Νέιρα.
Δεκάρι ο Ναμπί, δεξιά στην επίθεση ο Τσιλιανίδης, αριστερά ο Σεμέδο και στην κορυφή ο Φιγκερέιδο.
Στον πάγκο οι Γουάλι, Κουτρουμπής, Ντίνας, Μάνος, Βαζ, Στάικος και Μπράουν.
Γ.Κορτς






























