Χωρίς τον ανέτοιμο Φερέιρα που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά στην αποστολή τον Σακόρ, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εκτός και ο Βαζ που είναι τραυματίας. Τρείς τερματοφύλακες στην 20μελη αποστολή, που ανακοίνωσε ο Γιώργος Σίμος.
Μπάχαλο με την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, καθώς η ΕΡΤ δεν τα βρήκε με τη NOVA σε ότι αφορά στην παραγωγή του αγώνα και την κατηγορεί για εξωφρενικές οικονομικές απαιτήσεις.
Ο διαιτητής Μανούχος από την Αργολίδα, θα σφυρίξει την αναμέτρηση της πρεμιέρας του ΟΦΗ με τον Αρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης (Σάββατο 24/8, 9μμ).
Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι: Σωτηρίου, Whalley, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Braun, Νάστος, Γιαννούλης, Mellado, Sakor, Neira, Nabi, Τσιλιανίδης, Semedo, Figueiredo, Μάνος, Sassi, Ντίνας, Μπολάκης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Με αυτήν την ενδεκάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ






























