karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Ψυχραιμία το σύνθημα στον ΟΦΗ

25 Jan 2019 Written by

Ψυχραιμία, είναι το σύνθημα στον ΟΦΗ, μετά τον ηχηρό αποκλεισμό απο τον Εργοτέλη και την απώλεια της μεγάλης ευκαιρίας, να περάσει ο ΟΦΗ στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στον ΟΦΗ, στρέφουν τώρα την προσοχή τους, στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ στέκονται στο καλό πρόσωπο της ομάδας, που έπαιξε με παίκτη λιγότερο, απέναντι στον Εργοτέλη.

Βασικός στόχος του ΟΦΗ είναι η σωτηρία και εκεί εστιάζουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Νίκος Καραμπετάκης, ο υπηρεσιακός προπονητής του ΟΦΗ, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ότι «πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να πω κάτι που αισθάνομαι. Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Παπαδόπουλο για αυτά που μου έχει προσφέρει. Είναι ένας σημαντικός άνθρωπος για την ζωή μου που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ επαγγελματικά. Το παιχνίδι μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, νομίζω ότι μετά το πρώτο 8λεπτο στο οποίο ο Εργοτέλης μας έβγαλε δύο φάσεις αντεπίθεσης, ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Δεχτήκαμε γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα, δεχτήκαμε μια κόκκινη όμως αντιδράσαμε σωστά, βάλαμε κάτω την μπάλα και δεν φάνηκε σε καμία στιγμή ότι παίζαμε με 10 παίκτες. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την ποιότητα που έβγαλαν και για τον κόσμο που συμπαραστάθηκε μέχρι το 120′. Το χειροκρότημα του στο τέλος του αγώνα δείχνει ότι ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια μας».

Την ευθύνη του αποκλεισμού ανέλαβε ένας εκ των αρχηγών του ΟΦΗ Γιάννης Ποτουρίδης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Ποτουρίδης αστόχησε σε δυο πέναλτι. Ενα σγτην κανονική διάρκεια του αγώνα και ένα στην διαδικασία των πέναλτι. Οπως είπε «κυριαρχήσαμε παρά το γεγονός πως παίζαμε με δέκα παίκτες. Δεν απειληθήκαμε, χάσαμε δύο πέναλτι. Παίρνω εγώ την ευθύνη. Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο. Η ομάδα συνεχίζει, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στη συνέχεια».

Για την αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου, τόνισε πως «οι συνεργάτες του κ. Παπαδόπουλου έμειναν, ήταν δύσκολο να φύγει από την ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι πάνω από όλους μας όμως. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Παρακολουθείστε παρακάτω σε video το τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου, απο το Νίκο Καραμπατάκη και τον τερματοφύλακα Δημήτρη Σωτηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εξαλλα πανηγύρια στον Εργοτέλη

Τα πέναλτι έκαψαν τον ΟΦΗ-Αποκλείστηκε απο τον Εργοτέλη!

Απίστευτο: Κέρδισε τρία πέναλτι, έχασε τα δυο ο ΟΦΗ!

Τα χαμένα πέναλτι του ΟΦΗ (VIDEO)

Read 1497 times Last modified on Friday, 25 January 2019 18:26
Rate this item
(0 votes)

Media

Νεότερα Άρθρα

Terranet Services

stoixim2019

logo rossetti 300dpi