karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Ο Ηλίας Κώτσιος στον Creta One 102.3: “Κάποια στιγμή θα έρθει και η κάμψη στον ΟΦΗ, να μη χαλάσει το καλό κλίμα”

20 Oct 2026 Written by

 

O Hλίας Κώτσιος μίλησε στον Creta One 102,3 και τον  Γιώργο Κορτσιδάκη για την πορεία με σπασμένα φρένα του ΟΦΗ, αποθέωσε τον Χρήστο Κόντη και στάθηκε ιδιαίτερα στην σημασία να υπάρχει υπομονή όταν θα έρθει η κάμψη της ομάδας λόγω κόπωσης απο τα πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

"Κάποια στιγμή θα έρθει η κάψη, η ατυχία, στον ΟΦΗ. Θα πρέπει να είναι όλοι δυνατοί για να μην χαλάσει το καλό κλίμα που υπάρχει" ανέφερε σε συνέντευξη του στον Creta One 102,3 και τον Γιώργο Κορτσιδάκη, o Hλίας Κώτσιος.

Ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ, που κάνει πλέον και τα πρώτα του προπονητικά βήματα ανέφερε για τον Χρήστο Κόντη και το θόρυβο που γίνεται γύρω απο το αν θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στον ΟΦΗ, ότι "γιατί να μην θέλει να μείνει στον ΟΦΗ; Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Θέλει να δεί την φιλοδοξία που έχει η ομάδα".

Ο Κώτσιος, ανέφερε για τον Κόντη, ότι "απο τις δηλώσεις του, κατάλαβα ότι θέλει να μείνει. Αυτό είναι θετικό.
Η διοίκηση έχει βρεί ένα προπονητή που πιστεύουν όλοι σε αυτόν. Εχει αρχές, στυλ παιχνιδιού, είναι φιλόδοξος και σε καλή ηλικία.  Ο ΟΦΗ έχει ξεφύγει πια σαν οργανισμός. Εχει τα πάντα για ένα προπονητή. Είναι μια ομάδα σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Κάθε προπονητής, θέλει να δουλέψει στον ΟΦΗ".

Για τον Κόντη, ο Κώτσιος, είπε ακόμη ότι "όταν είχε έρθει στον ΟΦΗ, τον είχα συναντήσει στην γιορτή των 100 χρόνων και ήταν λίγον παγωμένος, με αυτό που είχε βρεί εκείνη την εποχή. Πήρε μια ομάδα που δεν είχε ούτε πειθαρχία και την έκανε πραγματική ομάδα. Δείτε για παραδειγμα την περίπτωση Νους. Πως ήταν ο παίκτης όταν ο Κόντης ήρθε στον ΟΦΗ και πως είναι σήμερα, έχοντας ήδη κάνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο Κόντης, έχει κάνει στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις. Ο ΟΦΗ πηγαίνει με σπασμένα φρένα, επί ημερών του. Βαδίζει σε ευθεία γραμμή και αυτό είναι πολύ θετικό. Εχει βασικές αρχές και έχει αποκτήσει τον σεβασμό. Ο Κόντης, έχει σταθερή φιλοσοφία. Πιστεύει πολύ στη δουλειά του και αυτό εκπέμπει στους παίκτες του και τον κόσμο. Δεν εφησυχάζει ποτέ. Εχει πετύχει σπουδαία πράγματα στον ΟΦΗ και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα".

Για την πορεία του ΟΦΗ, ο Κώτσιος, ανέφερε με νόημα πως "ο  ΟΦΗ πηγαίνει με σπασμένα φρένα. Βαδίζει σε ευθεία γραμμή και αυτό είναι πολύ θετικό. Εχει βασικές αρχές και έχει αποκτήσει τον σεβασμό.  Ισως η ομάδα κάνει κάποια στιγμή μια κοιλιά και θα πρέπει όλοι να έχουν υπομονή. Το ρόστερ δεν είναι μεγάλο. Εχει δύσκολο πρόγραμμα, με πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και ταξίδια. Ο ΟΦΗ πάει όμως, μόνο προς το καλύτερο. Να υπάρχει υπομονή και όταν θα έρθουν τα δύσκολα".

Δείτε παρακάτω την συζήτηση του Ηλία Κώτσιου με τον Γιώργο Κορτσιδάκη στον Creta One 102,3 για τον ΟΦΗ και τον Χρήστο Κόντη.

 

 

Read 104 times Last modified on Tuesday, 20 October 2026 18:03
Rate this item
(0 votes)

Media

Νεότερα Άρθρα

Terranet Services

stoixim2019

logo rossetti 300dpi