Print this page

Θέμα ημερών το deal;

29 Dec 2017 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ολα δείχνουν ότι το deal των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τον Φανούρη Βατσινά, προχωράει και είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθεί και επισημοποιηθεί.

Μετά τις θετικές ενδείξεις των συζητήσεων που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, μεταξύ Βατσινά-μετόχων, σειρά είχε μια ακόμη σημαντική συνάντηση που έγινε την Παρασκευή (29/12) και στην οποία μάλιστα συμμετείχαν βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ, όπως ο Αντώνης Καράτζης και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Πολεμαρχάκης, αλλά και οι Παύλος Αδάμος και Κώστας Ζερβάκης απο το ποδοσφαιρικό τμήμα, της ομάδας.

Η συνάντηση έγινε παρουσία και του Φανούρη Βατσινά στα γραφεία της εταιρείας Καράτζης (όπως επιβεβαιώνει και η φωτογραφία της ιστοσελίδας cretalive.gr) και απο ότι διεφάνη, οι μέτοχοι του ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν ένα πλάνο με πρόεδρο τον Φανούρη Βατσινά, με ένα ποσό που ξεπερνάει τις 350 χιλ. ευρώ, εκτός ασφαλώς απο τα χρήματα που θα βάλει ο ίδιος ο Φανούρης Βατσινάς, για την προεδρία της ΠΑΕ.

(H φωτογραφία που δημοσιεύσε το cretalive.gr είναι απο τη συνάντηση μετόχων του ΟΦΗ με τον Φανούρη Βατσινά, παρουσία του Αντώνη Καράτζη)

Ολα δείχνουν ότι το σχέδιο αυτό παίρνει αναβολή μερικών ημερών, για λόγους που έχουν να κάνουν με το χρόνο που χρειάζεται για να μαζευτούν τα χρήματα αυτά, αλλά και να γίνει η Γενική Συνέλευση για την συγκρότηση ενός νέου διοικητικού σχήματος, καθώς το υφιστάμενο με πρόεδρο τον Φώτη Τσάλο, έχει σχεδόν σύσσωμο, παραιτηθεί.

Στην χθεσινή Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που έγινε στο Γεντί Κουλέ, λίγοι εκ των μετόχων έδωσαν το "παρών" (Ορφανάκης, Μυλωνάκης και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη και τους συμβούλους του Σπυριδάκη, Αντωνακάκης, Βαρβεράκη) και αυτό ήταν ένα σαφές μήνυμα δυσαρέσκειας και έλλειψης στήριξης, των μετόχων προς τον Φώτη Τσάλο.

Η φωτογραφία είναι απο την Γ.Σ. των μετόχων που έγινε στο γήπεδο του ΟΦΗ

Η Γ.Σ. όπως αναμενόταν μετατέθηκε, καθώς λόγω έλλειψης απαρτίας δεν μπορούσαν να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις, όπως η εκλογή νέου Δ.Σ. αλλά και η επικείμενη εύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Μετά απο μια ώρα διαλογικής συζήτησης, η Γ.Σ. διεκόπη λόγω της εισβολής μαινόμενων οργανωμένων φιλάθλων και επικράτησε ένταση για πάνω απο μια ώρα, στα αποδυτήρια του Γεντί Κουλέ.

Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προανήγγειλε ουσιαστικά τις διοικητικές εξελίξεις κάνοντας λόγο "για μια σοβαρή προσπάθεια και διεργασίες για την συγκρότηση ενός δυνατού διοικητικού σχήματος, για το οποίο το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν  σχετικές ανακοινώσεις", ενώ όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση "για το θέμα αυτό, των διοικητικών εξελίξεων, οι μέτοχοι της ΠΑΕ, έχουν ήδη ενημερώσει την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές".

 Για την επικείμενη συνφωνία των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τον Φανούρη Βατσινά, ενημερώθηκε απο τους μετόχους και ο Νίκος Παπαδόπουλος (έγινε συνάντηση αργά χθες το απόγευμα), αλλά και ποδοσφαιριστές, ώστε να κάνουν λίγες μέρες υπομονή και να είναι ενήμεροι για τις εξελίξεις.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:  "Μετατέθηκε για τις 15 Ιανουαρίου λόγω έλλειψης απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

 Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για την οποία θα λάμβανε απόφαση αυτή η Γενική Συνέλευση, απαιτούνταν να ψηφίσουν τα 2/3 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, τα οποία δεν ήταν παρόντα στην διαδικασία.

 Σε ότι αφορά την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τις παραιτήσεις μελών του σημερινού Δ.Σ. , θέμα το οποίο δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη της Γ.Σ., αλλά θα μπορούσε να συζητηθεί, απαιτείται το 100% των μετόχων, κάτι που επίσης δεν ήταν εφικτό να γίνει.

 Πάνω σε αυτό, οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλουν να ενημερώσουν  τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και διεργασίες για την συγκρότηση ενός δυνατού διοικητικού σχήματος, για το οποίο το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν  σχετικές ανακοινώσεις.

 Για το θέμα αυτό, των διοικητικών εξελίξεων, οι μέτοχοι της ΠΑΕ, έχουν ήδη ενημερώσει την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές".

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το μειονέκτημα του ΟΦΗ είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος!

Read 748 times Last modified on Wednesday, 03 January 2018 10:52
Rate this item
(0 votes)

Latest from george