
Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ καθάρισε και την Ελευσίνα εκτός έδρας και πέτυχε την 5η του συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Football league, συνεχίζοντας την πετυχημένη του πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ξέσπαμα του ΟΦΗ, ο οποίος άνοιξε το σκορ με το Μάνο στο 69', κλείδωσε τη νίκη με τον Κώτσιο στο 76' και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με το γκολ του Πάγκαλο στο 90'.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το καλύτερο του ΟΦΗ στο παιχνίδι, καθώς έδειξε τη σοβατότητα που χρειαζόταν για να καθαρίσει και αυτο το παιχνίδι και να συνεχίσει το δρόμο του.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να βρεί το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ κιδύνευσε σε κάποιες επιθέσεις των γηπεδούχων, όμως ο γκολκήπερ Στρέζος, κράτησε το «μηδέν».
Στο τελευταίο 20λεπτο, ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος του αγώνα, πίεσε επιθετικά και απο τη στιγμή που πήρε «κεφάλι» στο σκορ, ήταν θέμα χρόνου να καθαρίσει το παιχνίδι, όπως και έγινε.