Print this page

Πουρτουλίδης ...παρών!

06 Feb 2017 Written by

 

Ενας ακόμη παίκτης από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, είναι «ετοιμοπόλεμος» για το επόμενο επίσημο παιχνίδι του ΟΦΗ στην Σπάρτη (11/2, 3μμ). Ο λόγος για το Νίκο Πουρτουλίδη, το δελτίο του οποίου βρίσκεται ήδη στα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ και ο Νίκος Παπαδόπουλος μπορεί να τον υπολογίζει στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ετσι μετά τον Ντέρεκ Μπόατεγκ το δελτίο του οποίου είναι επίσης έτοιμο και ο Νίκος Πουρτουλίδης είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι του ΟΦΗ.

Μέχρι την Πέμπτη (9/2) θα έχει εκδοθεί από την ΕΠΟ και το δελτίο του 22χρονου τερματοφύλακα Γιώργου Στρέζου, ώστε ο προπονητής του ΟΦΗ, να έχει στην διάθεση του, όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου για την αναμέτρηση στη Σπάρτη.

Η προσοχή του ΟΦΗ, είναι αποκλειστικά στραμμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου και μετά το ρεπό που είχαν την Κυριακή οι παίκτες του ΟΦΗ ξεκινούν τη Δευτέρα (6/2, 3μμ) την  προετοιμασία τους για την αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το δελτίο του Ντέρεκ Μπόατεγκ στον ΟΦΗ

 

Read 1338 times Last modified on Thursday, 09 February 2017 11:54
Rate this item
(0 votes)

Latest from george