
Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Ο Κισσαμικός πανηγύρισε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Καρδίτσα με 1-0, ωστόσο το γκολ του πέτυχε ο Θέος στο 17', έχει προκαλέσει Πανελλήνιο ντόρο, καθώς οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι δεν τηρήθηκε το Fair-play.
Οι γηπεδούχοι με ανακοινώσεις τους κάνουν λόγο, για το γκολ της ντροπής, ενώ η πλευρα του Κισσαμικού επισημαίνει ότι δεν έγινε απο την μεριά τους, κάτι το μεμπτό.
Το σίγουρο είναι ότι η φάση αυτή έχει προκαλέσει ένα χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ των δυο ομάδων, σεμια φάση που μόνο οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, μέσα στο γήπεδο γνωρίζουν τι πραγματικά, έχει συμβεί.
Η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι ξεκινάει απο την μεσαία γραμμή όπου γίνεται μια μονομαχία, με τον παίκτη της Καρδίτσας, να κρατάει το πρόσωπο του.
Ο διαιτητής δεν σφυρίζει, η φάση συνεχίζεται και ο Κισσαμικός βγαίνει στην κόντρα επίθεση με τον Θέο, να πλασάρει ιδανικά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο παίκτες της Καρδίτσας, υποστηρίζουν ότι είχαν σταματήσει, καθώς θεώρησαν ότι έπρεπε οι παίκτες του Κισσαμικού να βγάλουν την μπάλα έξω, επειδή υπήρχε χτύπημα στο πρόσωπο.
Πάντως η φάση γίνεται πολύ γρήγορα οι παίκτες του Κισσαικού βγαίνουν με μια πάσα στην κόντρα και το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες της Καρδίτσας δεν θα έπρεπε να σταματήσουν, αν πράγματι το έκαναν στην συγκεκριμένη φάση.
Η πλευρά του Κισσαμικού υποστηρίζει ότι καλώς συνέχισαν το παιχνίδι, καθώς ούτε ο διαιτητής σφύριξε, αλλά ούτε υπήρχε και λόγος για να σταματήσουν, ενώ επισημαίνου ότι είναι υπερβολική η αντίδραση της πλευράς της Καρδίτσας.
Παρά την ένταση που δημιουργήθηκε και την σύρραξη μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων, το γκολ μέτρησε κανονικά, το παιχνίδι συνεχίστηκε και η φάση αυτή έμελε να κρίνει και το νικητή του αγώνα, καθώς ήταν το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση...
Υπάρχει θέμα μη τήρησης του Fair-play ή όχι;
Δείτε την επίμαχη φάση στο παρακάτω VIDEO (στο 1.15) και βγάλτε τα συμπεράσματα σας....
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: