Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Απο τη...φόρα που πήρε ο ΟΦΗ, μετά τη μεγάλη διεθνή (έστω και φιλική) νίκη επί της Μπολόνια (2-4) που σήκωσε σκόνη και συζητήθηκε πολύ στην ποδοσφαιρική πιάτσα , στο φιλικό με μια ομάδα Γ' Εθνικής, απο την Κρήτη.
Η αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας, με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, που επρόκειτο να γίνει την Κυριακή (24/8), φρέναρε την ορμή των παικτών του ΟΦΗ, που θα έπαιζαν με ανεβασμένη ψυχολογία, κόντρα στους πράσινους, το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.
Η αναμέτρηση αναβλήθηκε όμως, λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων του Παναθηναικού.
Διπλό του κακό για τον ΟΦΗ, καθώς ελλείψει αξιόπιστου αντιπάλου, θα αναγκαστεί να κάνει ένα ξεμούδιασμα με την ομάδα του Γρανίτη Χανίων, το Σάββατο (23/8, 6μμ) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Το παιχνίδι, θα είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.
Ετσι, αντί, για το δυνατό ματς της Λεωφόρου, οι παίκτες του ΟΦΗ, θα δουν απο την τηλεόραση τα παιχνίδια της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκ και θα κάνουν μια προπόνηση, περιμένοντας την δεύτερη αγωνιστική, που τους βρίσκει να παίζουν το Σάββατο (30/8, 7.30μμ) στις Σέρρες, με τον Πανσερραικό.
Τα "Λιοντράρια" είναι η πρώτη ομάδα που φεύγει νωρίς απο το Κύπελλο, καθώς αποκλείστηκε στα πέναλτι απο την Καβάλα.
Ωστόσο, άλλο το Κύπελλο, άλλο το πρωτάθλημα.