Print this page

Τα "σκουπίδια" του Μπούση

25 Oct 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

"Σκουπίδια" χαρακτήρισε την διαιτησία του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 1-0, ο ιδιοκτήτης της κρητικής ομάδας Μιχάλης Μπούσης.

"Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή στη διαιτησία" ανέφερε ακόμη απο το Σικάγο, όπου βρίσκεται ο ομογενής επιχειρηματίας, ο οποίος πόσταρε στο instagram ένα copy απο τις αιχμές του Γιώργου Σίμου, για την διαιτησία.

Ο Μπούσης φαίνεται ότι όχι μόνο εποκροτεί τις δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ, αλλά βγήκε και μπροστά, υποστηρίζοντας με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, τα παράπονα που διατύπωσε ο ΟΦΗ, κυρίως για το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Παπαδόπουλος, σε ανατροπή του Μπαράλες απο τον Σελίμοβιτς.

Ο ΟΦΗ μέχρι σήμερα ακολούθησε μια σιωπηλή στάση, στο θέμα της διαιτησίας, αλλά δεν αποκλείεται οι αιχμηρές αναφορές του Μιχάλη Μπούση, να δείχνουν ότι προτίθεται να ακολουθήσει μια άλλη τακτική.

Ο χαρακτήρισμός "σκουπίδια" του Μπούση, αυτό δείχνει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Σίμος μίλησε για τη διαιτησία

To επίμαχο πέναλτι για το οποίο φωνάζει ο ΟΦΗ (VIDEO)

 

 

Read 552 times Last modified on Thursday, 29 October 2020 09:35
Rate this item
(0 votes)

Latest from george