Print this page

Βρήκε δίχτυα στην πρεμιέρα

01 Oct 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Σκοράρει σπάνια, αλλά ξεκίνησε με γκολ τη φετινή του χρονιά στην Football league.

Ο Ηρακλειώτης κεντρικός αμυντικός και πρώην παίκτης του ΟΦΗ Μανόλης Φαζός, σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, στο εκτός έδρας 2-2 με τον Ασπρόπυργο. 

Mε ωραία κεφαλιά μετά απο εκτέλεση φάουλ, ενός άλλου πρώην παίκτη του ΟΦΗ, του Ράντι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Θωμά Γράφα είχαν καταφέρει να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0, που διαμορφώθηκε στο 39’ με αυτογκόλ του Σκοπελίτη, σκοράροντας με τον Φαζό στο 43’ και τον Τσίτα στο 51’.

Ομως, ο Ασπρόπυργος του Γιώργου Βαζάκα, με γκολ του Κάκκο στο 84' πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Βασικός ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 73'.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO της κρατικής τηλεόρασης τα καλύτερα στιγμιότυπα των αναμετρήσεων της πρεμιέρας στην Football league.

 

 

Read 843 times Last modified on Monday, 07 October 2019 11:51
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media