Print this page

Ενας λάτρης της Κρήτης, στον "Κρητικό" όμιλο της Γ' Εθνικής

12 Mar 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ενας λάτρης, της Κρήτης, λόγω της μεγάλης του ποδοσφαιρικής καριέρας στον ΟΦΗ, αλλά και της παρουσίας του και ως προπονητής αργότερα, σε διάφορες (δύσκολες) εποχές, στον "Κρητικό" (5ο) όμιλο της Γ' Εθνικής.
Ο λόγος, για το Nίκο Γκουλή, ο οποίος επέστρεψε στους πάγκους, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση του ιστορικού Εθνικού Πειραιά και θα τον οδηγήσει μέχρι το φινάλε, στον πολύ ανταγωνιστικό 5ο όμιλο.
Ο Γκουλής, είχε καθίσει ξανά στον πάγκο του Εθνικού, πριν από 8 χρόνια (2010-11) όταν η ομάδα ήταν στην Β’ Εθνική.
Από τότε, έχει καλούς φίλους στο σύλλογο, ενώ πολύ συχνά παρακολουθεί, τα παιχνίδια της ομάδας.
Ο Γκουλής, είχε δουλέψει στην Γ’ Εθνική και στην επανεκκίνηση του ΟΦΗ, σε μια δύσκολη εποχή, πριν αναλάβει το τιμόνι της ομάδας ο Νίκος Νιόπλιας, για να γίνει η μεγάλη ανατροπή και να μπορέσει η ομάδα να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πετύχει τελικά την άνοδο στην Β’ Εθνική.
Τώρα, ο Νίκος Γκουλής, θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει τον Εθνικό στην άνοδο.
Μετά το «Χ» με το ΣΥΝΚΑ, οι Πειραιώτες είναι στην τρίτη θέση (36 βαθμούς), ένα πόντο πάνω από τον τέταρτο Γιούχτα (35), ένα λιγότερο από τον δεύτερο Ιωνικό (37) και δυο πίσω, από τον πρωτοπόρο ΟΦΙεράπετρας (38), σε μια πολύ ανταγωνιστική τετράδα στην κορυφή, με μικρές διαφορές μεταξύ των ομάδων, που πρωταγωνιστούν.

Στο Νίκο Γκουλή, ο οποίος είναι πάνω από όλα ένα καθαρό παιδί , ευχόμαστε καλή επιτυχία, στο νέο του αυτό προπονητικό σταθμό.
Ο Νίκος, που είναι κάτοχος πτυχίου UEFA Pro έχει δουλέψει ακόμη σε Ελευσίνα, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλων Σμύρνης, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Θρασύβουλο, Πιερικό.

Καλή δύναμη, Νικόλα!

Read 550 times Last modified on Sunday, 17 March 2019 21:05
Rate this item
(0 votes)

Latest from george