Print this page

Ο ΟΦΗ φορά το ευρωπαϊκό του κουστούμι-Γεμίζει ξανά το Παγκρήτιο στάδιο!

14 Aug 2026 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Την Πέμπτη 20 Αυγούστου στις 9μμ, στο Παγκρήτιο στάδιο, χτυπάει η καρδιά του ΟΦΗ.

Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ με την ΑΕΚ, ο ΟΦΗ φοράει το Ευρωπαϊκό του κουστούμι και ξεκινάει το ταξίδι του, στα πλει-ο του Γιουρόπα Λίγκ με αντίπαλο την Βουλάρικη ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην Σόφια, την Πέμπτη 27 Αυγούστου, στις 9μμ και η ομάδα που θα προκριθεί θα μπεί στους Ομίλους (League Phase) του Γιουρόπα Λίγκ.

Και για την χαμένη όμως, το Ευρωπαϊκό όνειρο, δεν τελειώνει, καθώς θα συνεχίσει τους Ομίλους του Κόνφερενς Λίγκ.

Η Βουλγάρικη ομάδα, κατάφερε στον προκριματικό να αποκλείσει την Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Οι Ισραηλινοί λόγω πολέμου, έδωσαν το (πρώτο) εντός έδρας παιχνίδι τους στο Μπατούμι της Γεωργίας.

Εκεί ηττήθηκαν με το σοκαριστικό 0-3, απο τους Βούλγαρους της ΤΣΣΚΑ, αλλά όσο και αν νόμιζαν όλοι ότι η πρόκριση τελείωσε, στη ρεβάνς της Σόφιας, το παιχνίδι έγινε θρίλερ, η Μακάμπι κέρδισε με 1-3, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή.

Ετσι, ο ΟΦΗ, θα βρεί απέναντι του, την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με το πρώτο παιχνίδι στο Ηράκλειο (20/8, 9μμ) και τη ρεβάνς στη Σόφια (27/8, 9μμ).

Οι Βούλγαροι, έδειξαν στα δυο παιχνίδια με την Μακάμπι, οτι έχουν επιθετικές αρετές, παίζουν γρήγορα στην κόντρα επίθεση, αλλά έχουν αμυντικά κενά.

Ο ΟΦΗ δεν θα πρέπει να τους δώσει χώρους, να τρέξουν στην επίθεση και να βρούν ανοργάνωτη την επίθεση της κρητικής ομάδας.

To τελευταίο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ με την Μακάμπι, παρακολούθησε και ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος βρέθηκε για το σκοπό αυτό στη Σόφια, την επόμενη μέρα του Σούπερ Καπ, ώστε να πάρει μια "γεύση" απο τον αντίπαλο του ΟΦΗ.

Ο ενθουσιασμός, που επικρατεί στο κοινό του ΟΦΗ, απο την θριαμβευτική κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στο Παγκρήτιο στάδιο.

Τα εισιτήρια του αγώνα, έχουν κυκλοφορήσει και τιμούνται απο 15, μέχρι και 100 ευρώ.

Read 97 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george