Στη μεγάλη γιορτή της κολύμβησης της Κρήτης, 100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ, στην οποία συμμετείχαν 450 αθλητές απο 15 σωματεία απο όλο το νησί και γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία, ξεχωριστή στιγμή ήταν η βράβευση στη μνήμη του ιστορικού εφόρου του ΟΦΗ, Μανώλη Γιγουρτάκη, ο οποίος έφυγε απο τη ζωή το 2019 και ο χαμός του βύθισε σε θλίψη την οικογένεια του ΟΦΗ, αλλά και όλο το κολυμβητήριο.
Την πλακέτα, παρέλαβε ο υιός του και πολίστας του ΟΦΗ, Αρης Γιγουρτάκης, με τον υιό του, Μανώλη, ο οποίος κράτησε με υπερηφάνεια, την πλακέτα του παππού του.
Ο Αρης Γιγουρτάκης, συγκινημένος ανέφερε μιλώντας για τον πατέρα του, ότι "ο πατέρας μου αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στον ΟΦΗ και στον αθλητισμό.Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και βοηθούσε όσο μπορούσε. Απο τα 7 μου χρόνια είμαι μέρος του ΟΦΗ, στην κολύμβηση και στο πόλο. Αυτό το κολυμβητήριο είναι όλη μου η ζωή.Είμαστε και εμείς ένα μικρό της ιστορίας του ΟΦΗ και των 100 χρόνων που γιορτάζει και είμαστε χαρούμενοι για αυτό".
Δείτε παρακάτω το VIDEO του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την ημερίδα 100 χρόνια ΟΦΗ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ-Συγκίνηση και δυνατά ρεκόρ στο κολυμβητήριο Ηρακλείου