Ο Τιάγκο Νούς, έχει ξεπεράσει τις κακές μέρες στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς και στα τελευταία παιχνίδια θυμίζει τον περσινό Νούς που έβγαζε μάτια.
Στο παιχνίδι με τον Αστέρα, πέτυχε 4 γκολ με τον ΟΦΗ, κάνοντας "τρελή" εμφάνιση, γνωρίζοντας την αποθέωση απο τους συμπαίκτες του και τον κόσμο!
Στο 27' ο Νούς, σκοράρει με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (1-0), απο τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο του Αστέρα, που έπεσε στα πόδια του Νους, πήρε πόδια και μπάλα, αλλά ο διαιτητής Τζήλος, έδειξε την άσπρη βούλα, απόφαση που δεν άλλαξε ούτε απο το VAR.
Στο 43' σκοράρει για δεύτερη φορά, εκμεταλεύεται το λάθος στην άμυνα του Αστέρα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Στο 66' ο Νούς, μετά την καταπληκτική ασίστ του Μπόρχα Γκονζάλες στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 3-0.
Και στο 74' με ένα εξαιρετικό σουτ έξω απο την περιοχή, έστειλε για 4η φορά τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.
Απο το 61' και με το σκορ στο 2-0, η ομάδα του Αστέρα, έπαιξε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Τσίκο, για μαρκάρισμα στο Νούς, η οποία υποδείχθηκε μέσω του VAR στον διαιτητή Τζήλο.
Το όνομα του Νούς, δονεί τις εξέδρες του Παγκρητίου σταδίου.