Γκολάρα για τον ΟΦΗ στο 36', με τον Μπόρχα Γκονζάλες, με ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ, απο πλάγια!
Ο Ισπανός δεξιός μπάκ του ΟΦΗ, με μια τρομερή εκτέλεση, απο πλάγια (κάτι σαν σέντρα στο δεύτερο δοκάρι), αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στέλνοντας τη μπάλα στο παράθυρο, της απέναντι γωνίας!
Φανταστικό γκολ, απο τον Γκονζάλες, που έχει καλά πόδια και εξαιρετικά χτυπήματα στις στατικές φάσεις και έχει αρκετές φορές σκοράρει αν και αμυντικός.
Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα, τόσο απο τον ίδιο, όσο και απο τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο του ΟΦΗ.
Ετσι, ο ΟΦΗ, μπαίνει μπροστά στο σκορ (1-0) στο παιχνίδι με τον Αστέρα στο Παγκρήτιο, με φόντο την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΟΦΗ, τρία λεπτά αργότερα (39'), ο Αστέρας, έμεινε και με δέκα παίκτες στο παιχνίδι, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γιαμπλόνσκι, για μαρκάρισμα, στον Νους.
Στο 44' ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά η κεφαλιά ψαράκι του Σεγκέλια, απο τη μικρή περιοχή, δεν βρήκε στόχο.
Ο κόσμος νόμισε ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα και πανηγύρισε, αλλά το 1-0, παρέμεινε.
Με 1-0 και αριθμητική υπεροχή, ο ΟΦΗ στο παιχνίδι!
11 τελικές ο ΟΦΗ, στο πρώτο ημίχρονο, έναντι 5 του Αστέρα.
Γ. Κορτς