Print this page

Ο παράγοντας του ΟΦΗ που τιμήθηκε απο την FIBA

18 May 2022 Written by

Σπουδαία τιμή για τον Μανώλη Σφακιανάκη, για τον επί 25ετία παράγοντα της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, ο οποίος τιμήθηκε απο την FIBA, για την προσφορά του στο Κρητικό μπάσκετ.

Ο Μανώλης, είναι ουσιαστικά το...μπάσκετ του ΟΦΗ σήμερα, ο αρχαιότερος παράγοντας και εκείνος που έχει συνδέσει το όνομα του, με αυτό το τμήμα.

"Ο αείμνηστος πατέρας σου, Αρίστος Σφακιανάκης, ένας παράγοντας που έγραψε ιστορικά στα διοικητικά του ΟΦΗ, θα είναι απο εκεί ψηλά, υπερήφανος, για την τιμητική διάκριση που έλαβες!" αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Πράγματι ο Μανώλης, κληρονόμησε ένα μεγάλο παραγοντικό όνομα, στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Ο πατέρας του, υπήρξε ο ιστορικός Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ένας παράγοντας που ενέπνεε μεγάλο σεβασμό στην ομιλίτικη οικογένεια.

Και σίγουρα, ο Αρίστος, θα είναι υπερήφανος απο εκεί ψηλά, που βρίσκεται σήμερα, για την διακριση του Μανώλη!

Θερμά συγχαρητήρια και απο εμάς στον καλό φίλο και απο τους λίγους (δυστυχώς) αμιγώς μπασκετικούς παράγοντες που έχουν απομείνει στην περιοχή μας.

H ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τον Μανώλη Σφακιανάκη:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συγχαίρει τον ιστορικό παράγοντα του μπάσκετ του ΟΦΗ, Μανώλη Σφακιανάκη, για την μεγάλη τιμή που του έγινε απο την FIBA, να τιμηθεί για την προσφορά του στο Κρητικό μπάσκετ, στις πρόσφατες εκδηλώσεις εορτασμού των 90 χρόνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που έγιναν στο Ηράκλειο.
Το να λαμβάνει τέτοια τιμητική διάκριση, απο μια Παγκόσμια Ομοσπονδία, ένας εν ενεργεία παράγοντας του Eρασιτέχνη ΟΦΗ και μέλος του σωματείου, δείχνει τη μεγάλη του προσφορά και έχει αντίκτυπο σε όλο το σύλλογο.
Μανώλη Σφακιανάκη, ο αείμνηστος πατέρας σου, Αρίστος Σφακιανάκης, ένας παράγοντας που έγραψε ιστορικά στα διοικητικά του ΟΦΗ, θα είναι απο εκεί ψηλά, υπερήφανος, για την τιμητική διάκριση που έλαβες!

Θερμά συγχαρητήρια απο όλους μας!

*Στην φωτογραφία απο την εκδήλωση ο Μανώλης Σφακιανάκης (στη μέση) με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη (δεξιά) και τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο (αριστερά).

 

Read 176 times Last modified on Sunday, 22 May 2022 22:14
Rate this item
(0 votes)

Latest from george