Print this page

Ποιός covid-19, "κάηκε" το Φάληρο (VIDEOS)

12 May 2021 Written by

Τα μέτρα για τον covid-19 πήγαν...περίπατο στο Φάληρο, λόγω της φιέστας του Ολυμπιακού για τον τίτλο.

Τι κι αν η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση, που εξέδωσε ζήτησε από τους φιλάθλους της να σεβαστούν τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό και μην μεταβούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φιέστα του πρωταθλήματος;

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών αψήφησαν τη συγκεκριμένη οδηγία της ομάδας τους και άρχισαν από νωρίς να μαζεύονται έξω από το φαληρικό γήπεδο, όπου παρατηρήθηκαν εικόνες μεγάλου συνωστισμου.

Μολονότι ο σταθμός του ΗΣΑΠ στο Φάληρο έκλεισε στις 16:00, χιλιάδες οπαδοί των ερυθρόλευκων συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του φαληρικού γηπέδου, τραγουδώντας για την αγαπημένη τους ομάδα και γιορτάζοντας για το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού «εισέβαλαν» το απόγευμα  στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης απαιτώντας να σηκώσουν πανό της ομάδας τους, προπηλακίζοντας μάλιστα τους αρχαιοφύλακες.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού, όπου επισημαίνεται ότι οι οπαδοί των Πειραιωτών απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει οπαδοί του Παναθηναϊκού πέντε χρόνια πριν στον Ιερό Βράχο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ή φθορά σε μνημείο.

H ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, αναφέρει ότι «Σήμερα το απόγευμα, οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, αφού προπηλάκισαν τους αρχαιοφύλακες. Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο αριθμός των οπαδών ήταν περίπου 500 άτομα. Το φυλακτικό προσωπικό της Ακρόπολης αντέδρασε με ψυχραιμία. Κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να τους κρατήσει εκτός του χώρου, αλλά ο αριθμός των οπαδών ήταν συντριπτικά μεγαλύτερος. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στον Βράχο, και αφού κράτησαν για λίγα λεπτά πανώ της ομάδας τους, αποχώρησαν.

Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού, σε αντίστοιχο περιστατικό στις 25 Ιουνίου 2016. Το συμβάν διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Υπογραμμίζεται ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και καμία φθορά σε μνημείο».

 

Δείτε παρακάτω VIDEOS  έξω απο το "Γ. Καραισκάκης".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η φιέστα του Ολυμπιακού (VIDEOS)

Read 377 times Last modified on Sunday, 16 May 2021 23:46
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media