Στην 9η θέση της βαθμολογίας παρέμεινε ο ΟΦΗ, καθώς οι αντίπαλοι που τον έχουν πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής (Απόλλων, ΠΑΣ Γιάννινα), έχασαν και οι δυο.
Η κρητική ομάδα, γνώρισε την τέταρτη σερί της ήττα, ενώ έχει να σκοράρει σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος (και ένα Κυπέλλου).
Ο ΟΦΗ είναι στο +8 απο την πρότελευταία Λαμία, καθώς πλέον μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, θα πρέπει να έχει στο νού του, το πως θα ολοκληρώσει με ασφάλεια την σεζόν, καθώς είναι πλέον δεδομένο, ότι θα πάει στα πλέι-άουτ.
Επόμενο παιχνίδι για τον ΟΦΗ με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο Καραισκάκης (Κυριακή 5.15μμ), ενώ προηγείται την Τετάρτη, η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Βόλο στο Γεντί Κουλέ (ο ΟΦΗ έχει χάσει 2-0 στον πρώτο αγώνα).
Ο Ολυμπιακός είναι σε απόσταση ασφαλείας και στο +14 απο την δεύτερη ΑΕΚ.
Ουραγός η Λάρισα, στην πρότελευταία θέση μπαράζ, η Λαμία.
Γ.Κορτς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ