Αυτή είναι η εικόνα που μεταδόθηκε απο τη NOVA για την απόφαση του VAR, να αλλάξει την απόφαση του διαιτητή Παπαδόπουλου, να δώσει πέναλτι στο 28' σε σπρώξιμο του Χολέμπας, στον Γιάννου.
Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά οι διαιτητές απο το δωμάτιο του VAR είχαν άλλη άποψη.
Στο στιγμιότυπο με τις γραμμές που χρησιμοποιεί το VAR και μετέδωσε η NOVA φαίνονται ο Γιάννου και Στάρτζεον, να είναι σε αντικανονική θέση στο ξεκίνημα της φάσης, πριν γίνει δηλαδή η ανατροπή στον Γιάννου.
Ετσι, ο διαιτητής Παπαδόπουλος, μετά απο 4 λεπτά καθυστέρησης, πήρε πίσω την απόφαση του να δώσει πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ και το παιχνίδι συνεχίστηκε με το οφσάιντ που δόθηκε σε βάρος του Γιάννου.
Ο ΟΦΗ, έχασε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ, κόντρα στους ερυθεόλευκους, στο καλύτερο του κομμάτι στο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο.
Γ.Κορτς